Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • bodmrazu

Po trech generacih xboxu se vazne obavam, ze se blizi prechod k playstationu a nebo naucim deti hrat na PC ;-) 

• Jevo83

Trochu by som podozrieval v tejto chvili Bethesdu, ze ES6 je v stadiu Starfield ale fantasy, s tym ze engine stale zastarava a nevedia co s tym celym spravit

• Minimalne Fallout by im mali zobrat, ale komu ho dat je otazne. Arcane zrusili, a neviem ci inExile by vedelo spravit hru takych rozmerov, aj ked napisat urcite ano, kedze Wasteland bol super.

Kazdopadne, plakal by niekto za sucasnou Bethesdou? Ja nie, a to to niekedy bolo moje oblubene studio.

• Jevo83

Indyho urobili fajn, ale fakt, ze nedokazu vydat dalsi diel vlastneho core IPcka je dost zarazajuci…

Je mi ich trochu luto, lebo nechcel by som mat takyto pruser v rukach, ale fakt netusim ako z tohoto chcu vykorculovat …. 

Som na beton presvedceny, ze ES6 malo uz aspon dva restarty a motaju sa v tom, dopadne to este horsie ako Starfield, kvoli technologii…..

• U Indyho fungovala Bethesda jen jako vydavatel a vlastník Machine Games. Vývojářské studio je trochu něco jiného.

Na jednu stranu se mi líbí, že nešikanují modderskou komunitu, že jsou ochotní vydat své nejstarší hry zdarma nebo že je to společnost se stabilními tedy spokojenými zaměstnanci (což může být součást problému s enginem). Nicméně asi bych nelitoval, kdyby už nevyvinuli žádnou další hru.

• Jevo83

Ano pravda, ale ako vydavatel urcite mali do relativne velkej miery dohlad… aj ked ano, Machine games nie su juniori.

S tymi moddermi je to taka z nudze cnost, to ze Skyrim je cim je, je zasluha primarne modderov a oni to dobre vedia…

Myslim ze ako vyvojari v podstate koncia, neverim ze vydaju este nieco co by stalo za to…. Ale asi tie znacky podoja do trpkeho konca

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit