Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Morraw

Díky za tipy. Z posledních her mám zkušenost s Witch Hunter, Wizard(D3), Sorcerer (D4) a Arcanist (Grim Dawn). Nevim jestli Witch ma taky nejaky casual beam build.

• twicer

"Ta hra je easy, zkopíruješ si build, který za tebe vymyslel někdo jiný a pak držíš jedno tlačítko."

Tenhle přístup mi přišel vždycky obludně perverzní ve hrách, kde jsou hlavní předností právě ty bezbřehé kombinace schopností a výbavy.

Ale chápu, že je tohle zcela normální a v menšině jsem spíš já, jsem věru zvědavý kam nás tohle ne-mýšlení za pár let dostane.

• Ber kampan jako tutorial. Internet je plny ,,starter league buildu,, staci si vybrat.

Endgame je potom pilovani buildu pomoci mechanik, ktere vetsina hracu - asi tak 99% nikdy nepouzila a kterym nikdy neporozumeli. Ta hra vysla pred 15 lety a nedavno jsem splnil nejaky achievment s tim, ze ho splnila asi 3% hracu a Uber bossove a dalsi, tam 99% hracu nikdy nedojde.

• jestli chceš čistě na kampaň neber žádnou hybrid classu. Vyber si buď witch (mág), Marauder(barbar) anebo Rouge(lukostřelec). Nejjednodušší začátek do poloviny kampaně má rouge a za mě je i nejsilnější v crowd controll. Zase velký mínus je že má evasion což je šance že tě netrefí ale když tě trefí tak ti bossové tě v druhé polovině dají na jednu ránu. Pokud chceš přežít všechno tak marauder je asi nejlepší volba, ze začátku trochu potíž protože je nablízko a některé mobky na dálku balanc nemají takže tě ustřílí na 4 rány ale později je z tebe neporazitelný tank. Hlavně když si pak vybereš v accedancy jugernautt specializacy. Mág je pak no prostě mág ale s tím že je to hrozný papír a žere strašně many, můžeš se dát na necromacnera za ní to je hodně OP ale složitější na build i přežití (poškození nedáváš ty ale minioni a musíš zdrhat aby tě mobky nezabily dokud nemáš meat shield) Já vždy na rozjezd beru rouge, je opravdu OP a když máš dobrý gear tak je k nezastavení. Farmim pak potřebné věci a pak si rozjedu druhou postavu s pěkným budgetem.  Důležité je vědět že endgame je už úplně o něčem jiném ale jestli chceš kompletní příběh jedničky tak bys ho neměl vynechat protože vysvětluje důležité příběhové části. Jako třeba co je Atlas proč ho někteří chtějí zničit a kdo přesně je třeba Maven. V takovém případě si tuhle sezonu vyber duelistu a najdi si na netu Void Cyclon build, (držíš tlačítko a jedeš) není to náročný, vysvětlí ti to co máš investovat od začátku do konce a bez problémů zvládneš veškerý obsah (snad kromě dwelve ale to už dneska nikdo nedělá) :D 

• Morraw

Chtel bych prvni v PoE projit kampaň nez se vrhnu na dvojku. Jakou easy classu bys mi doporučil. Nejaky glass cannon ideálně. At u toho nemusim moc přemýšlet 😀

• Takhle co se týče nepřístupnosti nevím, nic složitého ve hře není, POE 1 v aktuální sezoně jen držím jedno tlačítko a dělám nejvyšší endgame obsah bez potíží.  Z hlediska end game je ideální jet podle buildu z internetu ano,(Void Cyclone Build u mě)  ale to už je i u jiných obdobných her. Jsem rád že do 2 přidají cyclone :D už vím jaký build v ní pojedu.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit