Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Já občas nevím jestli si ty lidi nedělají srandu...teď řekne, že se dočkáme,,i třetí řady,, když v nějakém předešlém rozhovoru řekl, že druhou museli rozdělit na dvě série...a ,,museli,, bych dal do velkých uvozovek protože už je jasný, že v nejbližších letech se tlou part 3 nedočkáme (asi si to nechávají na za 10let pokračování, teď by to neryžovalo tolik jako při nostalgické hype - zdravíme TES6 a ME4)takže by po ukončeny 2. sérii podle hry neměli z čeho tahat příběh a protože Drunckmann není zrovna příklad kreativity (jako fakt, part 2 pointa - pomsta je špatná beebebe)tak nejde napsat scénář který by neboural příběh budoucí hry která bude prioritou do budoucna spíš (vic prachu)než seriál na streamovaci službě 

Osobně jsem čekal že golf se bude hrát později a teprve třetí série bude o cestě Ellie ale na to ve scénáři hry není dost materialu, i tak teď čekám hodně flasback epizod s Pedrem kde bude co ob díl Ellie chodit na terapie a vzpominat

• Tak pokud jsi hrál hru, tak víš, že těch událostí po chatě budou mraky. Různý ty flashbacky z minulosti, jak Ellie, tak Abby + cesty obou. Upřímně nevím, jak by tohle všechno narvali do nějakých 7 dílů 3. série. Ty 2 série jsou za mě adekvátní, jelikož toho obsahu je tam opravdu hodně. Upřímně jsem čekal chatu už v první, maximálně ve druhém díle.

• Hrál ale upřímně řečeno si pamatuj víc původní tlou na ps z 2013 nebo kdy (hrál jsem to každopádně tak o rok a půl pozdeji)než pak dvojku, neříkám, že je to uplny trash ale levný jako čuně to je,  v tom, že Ellie zabije asi tak milion lidí a když dojde k tý, co fakt zabít chce tak si to rozmysli protože...pomsta je špatná a bébé...to má holka asi docela blbý od těch pozůstalých co cestou zabila

Ale abych se vrátil k seriálu tak já mám ,,problém,,  prostě s Bellou, ona je dobra herečka ale tady nesedí a vlastně i s Pedrem jako Joelem, ten z TV série není jako ten že hry...úplně jiný charakter

• No je to smutný, že casting u tak velkého projektu se moc nepovedl. Jako Joel ještě ujde, i když ho hraje jeden z nejokoukanějších herců součastnosti, což je za mě celkem špatná volba a od samého oznámení obsazení jsem k tomu byl celkem skeptický. A Bellu radši ani nekomentuji. Zkrátka jí to moc nevěříš. 

Na druhou stranu Tommy je fajn, Dina asi nejlepší casting (ta herečka je na tu roli boží) a Abby taky zatím nevypadá špatně, jak vzhledově, tak herecky. Uvidíme v dalších dílech. ;-)

• Kolkokrat ju kopli v serialy? raz? to musel byt "stastny" kop aby to neprezila...

Ale OK, zeny vs muzi je v tomto rozdiel..

ale osobne sa mi viac paci ltento diel nez predosly, dokukam 2 seriu ale ci to budem sledovat aj v tretej serii je otazne, herecka je tak nesympaticka ze az, Dobra postava umrela (joel), ostava tam sympaticka Dina a cca este Tommy, Maria = dalsia nesympaticka zenska...

Pokial je mi zname (nehral som, zatial, uvazujem o kupe) nema sa vo flashbackoch Joel este objavit?

• Ve hře bylo několik flashbacků s Joelem. Takže pokud to chtějí narvat do 2 sérii, tak si ho ještě užiješ. :-)

• Martin27

Bohužel teď už ta série pro mě nebude až tak zajímavá, protože přesně ta herečka je těžce nesympatická a její postava bůh ví proč napsaná v seriálu tak protivně (ne, ve hře fakt takovej fakan není) a teď už minimálně zbytek druhé série bude o ni. Pedro to bezesporu celý táhl. Reálně se těším až se pohled otočí a začne se sledovat příběh Abby, protože paradoxně má na mě v seriálu naprosto opačný efekt než ve hře.

• zatial sa ta postava Abby moc neprejavila, ale je o nieco symaptickejsia nez Ramsay. +nema tak esvaly ako herna Abby (to je az neprirodzene snad)

Ale hru som nehral, no asi to kupim a cez weekend skusim, nechce sa mi cakat dva+ roky na dokoncenie pribehu (teda kedze bereme ze 2.hra bude potrebovat aj tretiu sezonu, kde s natacanim asi este ani nezacali..)

+Aka je Elie v hre? ak je to opak toho co je v seriali tak to berem ako velke plus.

• Kde je vaše představivost? Přes 20 let apokalypsy a všichni jsou že boooože žena nemůže mít takové svaly. Garantuju ti že po tolika letech v zombie apokalypse by takových ženských bylo o dost víc než jen Abby. Za mě naopak naprosto logické, že na sobě maká každý den a snaží se ze sebe udělat mašinu. 

Ellie ve hře je o dost vyspělejší než v seriálu. V seriálu je to čistě protivné děcko a jsem zvědavý jak se s tím tvůrci vypořádají. Protože představa že tohle děcko zabije stovky dospělých je přinejmenším úsměvná. Nejvíc byl ten rozdíl vidět v Sethově omluvě a následném daru sendviče. Neuvěřitelně dětská reakce od Ellie v seriálu. Ve hře jsem ji rozuměl a byla mi sympatická v tenhle moment, v seriálu bych se rozběhl a dal jí kopačku ze zadu za krk nejradši :) 

Úplně chápu sethovo pousmání v seriálu jakože "heh však děcko". 

• radsej si ani nepredstavujem ako myslis to "maka na sebe" Ale kludne vysvetli :)

alebo cakas ze za cca 20 rokov sa zo zien stanu muzatky? A ked sme uz pri tom, kde su ine svalnate/vypracovane zeny pak? spomen aspon dve co maju v hre cca podobne svaly :D

ale vidim ze pre niekoho je TLoU 1 a 2 priam modlou na ktoru sa nema siahat :)

(a asi som az rad ze nateraz som vybral Tempest Rising a Clair Obscure E33 nez TLoU ako hrane hry)

• Ukaž mi kolik chlapů v té hře má takové svaly jako ona. Jde mi o to že pokud tráví čas denně v posilovně, tak proč by to mělo být nepřirozene že vypadá takhle 😁

Buď nemáš představivost nebo ji nechceš mít. Pokud si nedovedeš predstavit, že žena, která žije celý život v zombie apokalypse může vypadat takhle tak bohužel nevidíš za roh.

Nejsi ty jeden z těch co si klidně dovedou představit meziplanetární entity v roce 2132, ale nedovede si představit nabušenou ženskou po 20 ti letech v apokalypse? 😁

Last of us pro mě není modla, za mě jednička jedna z nejlepších her své doby a dvojka co se týče propracovanosti, grafiky, zpracování a atmosféry je vrchol. I příběh byl výborný a to jsem na příběhy pedant.

Bohužel ty by jsi podle mě vytvářet hry nemohl protože ti chybí ta představivost no 😮‍💨

BTW. Měl jsi si na hraní vybrat Last of Us, protože je to opravdu výborná hra.

• Reakce na příspěvek:

mozno raz, ale ludia ako ty ma od hrania danych hier nepredstavitelne odradzaju :P

a co tak sledujem, COE33 je hra s niekolkonasobne mensim rozpoctom a zanecha minimalne porovnatelne pocity ako TLoS (btw. TLoS mi hratelnostou strasne pripomina Survivol Laru Croft/TR hry...a nie som presvedceny ze daco prave take cem hrat)

co sa tyka Abby postavy, v "zombie" apocalypse maju ludia cast chodit do posilovne? FIHA! (a prave to som cakal ze napises :)) posilovna, v takom svete, cisty lol totok :D). Clovek by cakal ze skor by ich ziskala tazsou pracou na budovani zakladni a tak, ako berem ze bola cca 5 rokov v milicii (+milicia je v podstate domobrana, cize nie prave pravy profesionalny vojak)ale ani marinacky/vojacky nemaju take svaly v dnesnom svete :D a to  je co  povedat :P  (ako verim ze nejake by s ňa nasli, ale tak rysovane svaly ziskas skor v posilke nez v armade, rysovane svaly nie su prave ukazkou tvrdosti a vytrvalosti/prezitia, sak aj specialne jednotky z USA su budovany inak)

na zaver: vcera/dnes som siel spat o 4tej rano, to sa mi uz davno nestalo a hral som prave COE33 :)

• Martin27

Ty hry jsou naprosto jinde než je ten seriál a postava Ellie na tebe bude působit uplně jinak. Jo, sice je charakterově ve dvojce lehce jiná než v prvním dílu, ale v seriálu teda je tak neuvěřitelně protivná, až to bolí. Ve hře ten její příběh na tebe padne brutálně víc. V seriálu tomu prostě nějak nevěřím a nedokážu se s tím ztotožnit, takže mě to nechává úplně chladným. Určitě kup a zahrej jak první díl, tak i druhej. PS omylem jsem ti nahlásil komentář a nejde mi to vrátit zpátky, sorry. 😁

• niesom si isty ci 1ka by ma drzala az do konca, najma ked prvu seriu serialu som videl a necakam ze by tam boli nejake dejove odchylky co by vyustili do ineho konca nez v serialy...

2ka my vyhodu z dovodu ze to este v serialy nie je a skoro ani nebude...

+ted sa objavila ina dost ospevovana hra, (CO:Expedition 33) cize uz 4 hry medzi ktorymi si mam vybrat...ehm , keby bolo viac casu, klasika.

• Jevo83

Ano ma, pisu to na zahranicnych weboch. Budu tak vykryvat udalosti medzi 1. a 2. seriou

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit