Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • momentlane hram 1x P4Golden a ehm, s tym co zatial ukazali v Revival, vidim dost plusov.

Grafika super, az ne tie hovorove potrety, kde mi skor sadli tie v P4G nez v Revival. Zvlast pak priblizenie kamery k postavam, ci uz v boji lebo mimo neho, bude to iste lepsie. Jo a podla videa sa zda ze zmizne to "starotelevizne" sumenie obrazu v hre po stranach (strasne rusivy fakt, teda v dungeonoch)

Snad daco porobia s obtiaznostou, kedze P4G sa mi zda lahsia nez P3R alebo P5R.(normal, stredna obtiaznost, zdvihol som si to na hard a pomohlo kym som nedal max LVL postav) +Vyvazenie obtiaznosti by tiez potesilo, som v polke novembra a uz mam 4 postavy na LVL 99 (Tedie a Kanji su 60+) .... cize veeeela subojov davam s melee utokom, ehm. Jediny vazny problem je Death Shadow v boxoch. snad tie nove ficury co ukazali (Prime a podobne) neulahcia suboje este viac (aj ked vyzera to tak).

dalsia oblast kde by mohli zapracovat su side questy, casto neviem v akej faze questu som, bo je tam jedna veta ako popis questu.. +Hladanie questov je vazne pruser kde clovek zabije spustu casu a na 1x priechod ich asi nikto neda +vsetky.

jo a po hrani poslednych dielov, sa mi ten suboj uz dost zajeda, mohli by priniest nejaku vacsiu zmenu. Shadows su repetetivne jak slak (to co mas v P3R, mas aj v P5R, a teraz zas to iste) Bossovia su na tom lepsie, kym neprides na ich slabinu vlastne, pak je to repetetivne a dost. Ked ziskas este Rise/Risete tak je to len otazka casu kym ich vsetkych das s prstom v nose, Naoto je all-around postava ktorej par utokov je prilis silnych +jej unique atack je vice-mene onehiter.. Samotne Persony su limitovane levelom, aneb High pixie taham so sebou uz strasne dlho ale nezda sa ze by jej attacky mohli pokrocit o level vyssie (proste zostali na pol cesty a nezda sa zeby isli do maximalneho levelu, cize asi bude treba ju fiujznut s niecim a dufat v pokrok..)

sorry za dlhsi prispevok O:-)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit