Petice se skoro čtvrt milionem podpisů žádá, aby Sony nerušila fyzické disky
-
Taky jsem ji podepsal, přestože konzoli nemám (resp. jen již mrtvou Vitu). V minulosti jsem několikrát měl, PS3, PS4, Xbox 360, One, Switch. Všude jsem kupoval hry na disicích, kromě zmíněné Vity, kde jsem byl nucen spoustu věcí koupit digitálně, protože fyzicky ty malé indie kousky nevycházely. Dodnes mě zánik fyzických disků mrzí na PC. Ale tam aspoň vím, že některé hry na Steamu mám už skoro 20 let a nikdo mi je nesmazal, nevypnul apod. Což se u konzolových obchodů říct nedá. A pokud by k tomu došlo, pirátská scéna opět ožije (ne, nemyslím tu čínskou malware scénu). Což je zase u konzolí o dost komplikovanější.
-
-
Ožije? Pirátská scéna je v té nejlepší formě. Což je dobrá zpráva, pokud se někdy v budoucnu Steam zhroutí.
-
-
jo? Já sem z toho vyšel, když jsem přešel z PC na konzole. Takže Torrenty dál jedou? Já si ještě pamatuji Torrentleech, kde bylo horor se vůbec dostat a urdržet ratio.
-
-
Posledné roky sú všetky veľké herné releasy na TL ako freeleech tak v dnešnej dobe je to ešte jednoduchšie než kedy bolo. Ale paradoxne po tých rokoch si radšej počkám na zľavu a kúpim na Steame ako sa patlať so sťahovaním, rozbalovaním, inštalovaním a či mi to vôbec bude fungovať. Ale áno, ako poistka ak nejakému vydavateľovi prepne (alebo vypršia licencie) tak releasy sa budú vždy hodiť (hneď teraz mi z hlavy napadá X-Men Origins Wolverine, ktorý sa na PC legálne zohnať nedá)
A ešte k tomu TL - https://ibb.co/tM74npnt -
Jedou. Ale hlavně to mas dnes všechno na stříbrném podnose. Day one. Ten servis je dnes mnohem lepší než v dobách zátoky.
-
-
-