Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Kolik si mám odečíst bodů, když mně nebaví Animal Crossing, Minecraft a nemám rád Pokémony? 😁

• Kvalitní dotaz. Asi budu psát pod každou recenzi - kolik si mám odečíst bodů když nemám rád hry?

• 0011

Odečti si 9 bodů na nulu a nehraj to. Pokud tě k tomu nekdo nutí násilím číslo na policii je 158. Další dotazy?

• Tenurri

Asi potřebuju switch 2...

Nejdřív jsem tuhle hru ignorovala, jelikož jsem unavená posledními generacemi pokémonů. Potom jsem se ale dočetla, že to dělal stejný tým, jako dragonquest builders 2, u čehož jsem na switchi proseděla pěkných pár desítek hodin.
    Kolik mám nahráno na stardew valley nebo animal crossingu raději ani zveřejňovat nebudu.

A teď ve mě hlodá otázka, jestli koupit switch 2 hned, nebo počkat na nějakou limitovanou verzi. Máme doma switch Animal crossing a Lets go pokémon verze a přejít k "obyčejně" vypadající konzoli se mi nechce :D...

Na druhou stranu ale vzhledem k oznámeným hrám na tento rok opravdu nevím, k čemu by limitovanou verzi konzole vydali.

• 0011

Napadá mě akorát Fire Emblem, ale to je pořád docela niche série. Ještě je šance, že vydají 3D Maria a k tomu by mohla být i limitovaná edice S2, ale za mě je základní matná černá dost elegantní. Teď s novým updatem, kdy můžeš hrát hry z prvního switche v handheld režimu jako by byly v tv režimu nemá smysl zůstávat na původním Switchi, pokud teda nejsi vášnivá hráčka Labo a Ringfit Adventure, nebo jestli nečekáš na OLED verzi, akorát výdrž baterie je nižší, ale žádná tragédie.

• Tenurri

Na Fire Emblem se těším, ale nemyslím si, že k tomu udělají speciální switch.
        Na OLED verzi bych si asi musela počkat tak 2+ roky počítám.

Ringfit jsem prodala už dávno a labo nevlastním, takže tento aspekt mě netrápí :D

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit