Poznáte hry podle hlavního menu? Vyzkoušejte náš kvíz
-
My ještě s vývojáři pracujeme na optimalizacích, aby ty kvízy byly použitelné i pro nepremium uživatele. Mělo by to být lepší od minula, na mobilní verzi ještě hodíme očko.
-
Já jich tam vidím víc (tři), ale pořád nic obtěžujícího. Desktopový Firefox s výchozím zabezpečením (i tak něco blokuje) a vypnutými blokátory z rozšíření. Ani když to pustím v anonymním okně a odklepnu, že chci všechna cookies, tak to není o moc horší. Nevím, proč je to tak nekonzistentní. Na mobilu se mi to někdy taky zblázní.
-
Mám tu akorát jednu
-
Tak cca po 15letech mazu games.cz ze zalozek, to mnozstvi reklam je neunosnych. Subscription si strcte za klobouk…
-
17/20 to jde :D jsem nepoznal to černobílý ani nehrál a stejně tak ani Personu :D u toho Bloodbornu to pak byl hezký chyták
-
16/20....zo vsetkych spomenutych cca 79 hier (neratam opakujuce sa) ich cca 45 vlastnim, len 10 som hral a iba 3 presiel 😬😀
-
80%
-
12/20, já jsem spokojen :D Hraju už hodně přes 20 let, myslím že až moc často ale točím de fakto furt ty samé série a pak není moc času na novinky. A jejich menu :)
-
18/20 a na mobilu:)
-
15/20. Pěkná soutěž, díky. A ta záplava reklam? Vyhýbat se jim, to je bonusová hra navíc!