Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Lukyz

GTA IV má u mě osobně dvě obrosvké nej - nejlepší GTA a nejhorší PC port ever 🙄

V době vydání jsem zase tolik neřešil, že mi to jelo max 800x600, vše hranaté jako blázen a škubalo se to jak v posmrtné křeči.

Až čase na silnějším HW, procházením různých fór ohledně optimalizací atd. jsem zjistil, nejenže je hra šíleně optimalizovanej port, ale že tam hromada efektů atd. dokonce chybí! 

Zkoušel jsem to v průběhu dalších let několikrát znova, ale ani brute force skrz moderní HW optimalizaci prostě nezachránil. 

ALE z čeho mám neskutečnou radost je, že zrovna teď, když jsou GTA pořád plný internety a V bylo pro mě jedno zahrání a stačilo, je ta nejlepší doma kdy se dala IV na PC hrát - nejnovější verze Fusion Fixu vrací do hry spoustu efektů, opravuje chyby a konečně z toho je příjemně plynulá hra.

Navíc jde i přes další mody využít moderní AA metody a teprve s DLSS / DLAA máte všude krásně ostré přímky a elektrické vedení nevypadá jako zubatá pila! 

Jasně, je znát starší datum vydání, ale je to pořád skvělá zábava, ujetá v úplně jinym stylu než její pokračování a mně to prostě sedí a zatraceně baví 👌🏻

• Bramboration

Já měl nejraději staré dobré GTA SA, Tam bylo všechno. Jen ta hra pak bohužel zestárla. 

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit