Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • OsamaBinBowlin

Z jakého důvodu tady zase zmizely komentář/e??? Nebylo tam nic špatného, jen naprostý nesouhlas s ničením herních postav...

• Inquisitor

No jo článek o herečce a vy jste na ní vyjádřily názor. Chyba:D

• Tanatonaut

Tak se zase maže ? Takže zpětná vazba nevedla vůbec k ničemu tehdy při likvidaci redakce. OK.

https://games.tiscali.cz/z-redakce/zmeny-na-games_cz-nova-doba-nova-era-579348

Polovina komentářů byla o cenzuře a mazání jiných názorů. Což lidi nas.re a pak už sem nechodí nebo minimálně nechtějí nic psát a tím se tu zabijí komunita = menší prokliky=menší peníze.

Games dopadnou jako Hrej

• Sir_Emental

Taky mě mrzí, že si ze zpětné vazby nevzali vůbec nic. Na druhou stranu po té, co mi zas smazali několik zcela nezávadných komentářů jsem si uvědomil, jak moc se mi tenhle přístup ke čtenářům nelíbí a začal chodit na Indiana, kde je běžně pod články 50+ komentářů a diskuze funguje. Sem občas zajdu na nějakou recenzi, ty zde mívají stále velmi dobrou úroveň.

• Derp_1337

Ano, pořád se tu maže jenom za to, že si člověk dovolí mít "jiný názor" než ten oficiální schválený autorem článků. Je to smutné. 

Ale spousta lidí si všimla, že se to děje jenom u článků od jistých redaktorů. Není to univerzální pravidlo. Někteří novináři akceptujou fakt, že někteří lidé můžou mít jiný názor a sdělit ho v diskuzi.

Jinak v zásadě nic nemám proti Sophie Turner. Ona měla smůlu, že si ji většina lidí spojuje pouze s její rolí v Hře o Trůny. A tam hrála takovou naivní holku, což ji moc nedalo prostoru vyniknout. 

Její ostatní filmové projekty nejsou žádná sláva, ale nedá se říct, že by ty filmy propadly zrovna kvůli jejímu špatnému hereckému výkonu. Teď bude mít šanci ukázat, jestli dokáže hrát i náročnější role.

• La_Furia-Roja

vždyť tu jsou tři lidi, to mažou všichni tři, nevěřím, že to jen jeden.

• Derp_1337

Nenapsal jsem, že to dělá jenom jedna osoba. Kdyby jsi četl můj příspěvek, tak jasně vidíš, že jsem psal v množném čísle ("od jistých redaktorů").

Někdo maže víc, někdo míň. A někdo téměř vůbec. Je to vždycky jenom o lidech.

• zx_spektrum

V Hollywoodu ty castingy fakt občas dělaj neskuteční pitomci. Kromě jediné role Sophie Turner neukázala žádné herecké kvality a na Laru se absolutně nehodí, ani obličejem, ani hlasem. Našla by se řada lepších, a i ze jmenovaných by Lucy Boynton byla mnohem lepší volba. Ale co čekat od Phoebe Waller-Bridge. To zas bude průšvih... 

• Duncan66

Podle me se nehodi ani postavou a jestli tam budou akcni a bojove sceny, ktere bude hrat ona sama, tak to bude vypadat mnohem hur, nez kdyz ji hrala Angelina Jolie nebo Alicia Vikander.

• zx_spektrum

V tom to taky nevidím moc pozitivně, ale doufal bych, že pokud na ní dojde tak dostane aspoň půlroční boot camp a něco z ní vypadne a možná se tam to fyzično najde. Ale to chybějící charisma tam nevykřešou.

• Lol

• Smegma

Spíš bych radši kdyby se vrátila Alicia Vikander. Ten její film sice nestál za nic ale ne její chybou.

Turner nemá žádný charisma. Navíc zrovna ona do kin moc lidí nepřitáhne. Nevzpomínám si na film, kterej by utáhla sama.

Bude to další kasovní provar...

• TheRKD

Snad dopadne líp než animovaný seriál od Netflixu, ten je průměrnej až běda.

A btw. Sophie teda nebude moje favoritka mezi představitelkama. Angelina byla samozřejmě skvělá, má "the look". Alicia taky pecka. I když jako baletka působí křehčím dojmem. Ale alespoň jí jde věřit gymnastiku ve starých kobkách :D Škoda, že padnul druhý film s Alicií, první byl pořád blbina, ale skvělá žánrovka a šlapalo to. 

• Ella purnel by mi asi seděla víc 

• Proč prostě nevyberou nějakou herečku, co vypadá jako Lara Croft z prvních pár dílů? To je to, co diváci chtějí (hranatá být nemusí).

• JamesFaith

Protože poslední hra s klasickou Larou vyšla před 16 lety a mladší generace, na kterou bude seriál mířit, bude víc znát mladou Laru z nové trilogie.

• twicer

Tak to ještě že se podobá té mladé z nové trilogie. :)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit