Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • TheRKD

Souhlas, koukali jsme na to s klucíma v práci. A řekl bych, že textura je vytvořená scanem výšivky. Ale pak je s ní vyplněná digitální maska uvnitř počítačový, obrysový linky. Většina bude dělaná na počítači. Z výšivky zbyl jen flavour.

IMHO myslím, že scan políčka po políčku z látky by byl v rámci rozpočtu a pracovních sil nereálnej. Plus vyšitá obrysovka byla asi špatně čitelná, neklidná. V daný velikosti. 

Je spousta indieček, kde přírodní materiály simulují (třeba vlnu) digitálně a vypadá to parádně. Ale ty hry mají jiné rozpočty. A jsou v 3D nebo pseudo 3D. Škoda mno. 

Phonopolis krásně spojilo digi a analog ve workflow s papírem, ale ti byli deset let pod křídlem Amanity. 

• Nejsi sám, nejde to vůbec poznat. Zoufale to potřebuje normálovou mapu, aby z nasvícení byla poznat víc textura nití a celková "vystouplost".

• Inquisitor

ty museli teď v gothicu trpět:)

• Hidden

Take mi to ze screenshotu prijde jako kdyz se pres postavy proste hodila jen nejaka textura a cely ten napad s vysivanym vizualem mi prijde docela zazdeny, dalo by se z toho vytezit o dost vice. Ale i snaha se ceni.

• SlavicBes

ja to mam rovnake, myslel som si ze je to len graficky efekt

• Nafocený proces vyšívaných postav působí kouzelně, ale přiznám se, že z traileru bych nepoznal, že animace mají být poskládané z nafocených ručně vyšitých předloh. Možná je to rychlým problikáváním "nití" i na místech, kde se postava nehýbe, možná tím, že nasvícení klade důraz na reálný tvar postavy a tím oslabuje prostorový efekt vyšití - ale kdybych nevěděl, o co má jít, myslel bych, že jsou postavy kreslené hrubším digitálním štětcem.

Ale jsem rád, že jiní lidé to ocení, tak snad jsem ojedinělý případ.

• SlavicBes

"a i když tu chybí ukazatele"

prosim? to uz chcete trapne quest markery aj v adventurach ci plosinovkach?

nie, ukazovatele v hre nechybaju, kedze taketo moderne nezmysly v tychto zanroch ani nemaju co robit

az ma pichlo v srdci... 😄

• Saramane

Obrovská škoda, celé to působí strašně sympaticky a víc okouzlující art jsem ve hře dlouho neviděl.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit