Sony si patentovalo ovladač s adaptivní tvrdostí tlačítek, který vám může uvěznit prsty
-
Dualsense třetích stran mají jeden velký problém - z nějakého neznámého důvodu buď nemají adaptivní triggre nebo komplet vibrace.
Už X krát jsem chtěl přejít na jiný gamepad (hlavně kvůli driftům v páčkách bo v Sony jsou zmetci, co nemají ani na pořádné páčky), ale zatím jsem nenašel jedinou plnohodnotnou náhradu.
Buď chybí toto nebo zase tamto. Nerozumím tomu ani za mák.
-
Hlavna vyhoda pre mna nebola ani tak ergonomia, v podstate oba su fajn, ale dualsense ma lepsie riesenu hapticku odozvu, ci uz vibracie alebo protitlak, napriklad cyberpunk bol o polovicu lepsi zazitok na psku ako ked som to skusal na xbx
-
ako, verim ze "dualsense" ovladace od tretich stran aj pre konzolu od MS existuju. Ale kludne ma vyvedte z omylu ak to tak nie je.
Ale je pravda, pre niektore hry (JPRG teda) som si ku kompu kupil originalny dualsense od SONY... (viac mi padol do ruky, aj ked vseobecne som is ani od cias PS1 nezvykol na ovladace, holt hrac z cias 386/486ky sa len tazko odkloni od mys+klavesnica)
-
Primarne kvoli dual sense som presiel z xboxu na psko po mnohych mnohych rokoch…. Paci sa mi ze nespia na vavrinoch a dalej inovuju