Sophie Turner se zranila při natáčení Tomb Raidera. Produkce stojí
-
Dycky Most!
-
Podla mna si to nepochopil. On to drevo myslel na jej tak trochu “prkenni” herecky prejav… v podstate mala v GoT cely cas len jeden vyraz. Velmi jej tam sadla rola, naviac je to kocka, ale Lara to neni…
Akoze budem len rad, ked sa budem mylit, ale Sophie vo mne skor evokuje chladnu sofistikovanu krasu, Lara je zivelna prvoplanova action woman s iskrou :)
-
Ale herecke drevo ona je, bo nema ani herecky talent ani vzhled na laru, toto je zase film pro nikoho ktery masivne flopne
-
Jako... souhlasím, ale na druhou stranu pro mě to Lara prostě není. Tahle vysoká vyžle samá noha a ruka a naprosto (opakuji pro mě) nesexy zjev prostě není Lara. Sorry jako. A nelíbí se mi ani outfit, který vypadá jako podprůměrnej cosplay někde od Mostu. Mám právo to takhle hodnotit nebo mě také hodíš do škatulky primitivů?
-
Píšeš jak když si u toho byl... Víš o tom prd stejně jako všichni ostatní tak se k tomu nevyjadřuj ty šašku.
O herci, jako Tom Cruise bys taky neřekl, že je "herecké dřevo". Chápu, že jemu se to stalo v náročné scéně, ale můj point je to, že o tomhle případě nic nevíme, tak to nemá smysl hodnotit, natož ještě takto tupě/primitivně.
-
Možú to rovno zrušiť s týmto hereckým drevom. O nič neprídeme.