Spouštíme Games Premium, víc než jen web bez reklam
-
Já jsem asi tukan, ale nikde nevidím, kde si premium aktivovat 🤔
Jinak krok je to v dnešní době asi pochopitelný. Kvalita a udržování si kouska dětství (jako Level a RetroNation) něco stojí, tak přeju hodně zdaru 🍀
BTW neuvažujete o funkci pro premium uživatele, kde by jim někdo napsal důvod, proč byl komentář smazán nebo dostal ban? 🤭 -
-
https://games.tiscali.cz/premium
-
-
Držím palce, pro mě ne, protože sem lezu občas, ale fér cena i přístup. Jen bych udělal třeba tabulku co je free a co ne, ať mají lidi lepší přehled
-
Úplně na první dobrou nedovedu říct rozsah toho, co mi nabízíte free a co bude placené. Zkusil bych to pro jistotu nějak srozumitelněji. Nemám problém s částkou, ale nerozumím tomu 😅 Srovnání např. s třeba idnes, kde je z článku dostpný první odstavec a zbytek ne?
(Jen takovej postřeh, nechci úplně dpověď, spíš jestli neupravit ten prodejní text.)
-
-
Kdyby byl pro "free" dostupný jenom první odstavec článku a za zbytek článku si musíte zaplatit, tak Games přijde o většinu čtenářů. Konkurence je tvrdá a oni rádi přetáhnou čtenáře.
-
-
Hodil jsem Vám to na rok a neváhal ani minutu, tenhle server nesmí nikdy zmizet 🙂, a tematičtější obsah uvítám!
-
-
Ježiš, to je skvělé, děkujeme! My nikam nemizíme, to nemělo vyznít, že jsme v nějaké existenční krizi. Možná tvůrčí a chcem dělat ten web... trochu jinak, než fungoval posledních 10 let :)
tak doufáme,že bude bavit (a že bez reklam to bude počteníčko!)
-
-
S dětma není moc času číst, ale váš audio video obsah je pravidelná stálice při cestách. Rád podpořím ať fungujete dále a třeba časem i ve větším počtu :)
-
-
Velké díky, to nám dělá obrovskou radost! Snad se bude líbit.
-
-
Rád podpořím kvalitní herní žurnalistiku 👍
-
-
Oooo, moc děkujeme za milá slova! Doufáme, že články budou bavit :)
-
-
Drzim palce! Ked mi system dovoli (kedze mi este bezi to povodne), hned idem do toho.
-
-
Díky moc a budeme se těšit!
-
-
Proti premium clankum rozhodne nic nemam a pokud budou zajimava temata, urcite o nem pouvazuju. Nicmene otazka - ve vcerejsim Fight Clubu zaznelo, ze na stavajicim obsahu (novinky, recenze) se nic meneni, ale zaroven tam padlo neco v tom smyslu, ze diky predplatnemu nebudete muset tolik honit kvantitu, aby bylo X novinek a clanku denne a podobne. Lze z toho vyvozovat, ze treba novinek ted bude mene, protoze budete venovat vice casu premium clankum (ostatne, pracovni den ma stale jen osm hodin) nebo to jen tak blbe vyznelo?
Jinak rozhodne chvalim konecne vylepsene galerie. Sice by bylo fajn, kdyby tam bylo jeste listovani mezi obrazky i pri zvetsenem nahledu (coz je takovy bezny standard), ale rozhodne jsou o dost pouzitelnejsi nez drive. :)
-
-
Moc díky, na počtu novinek by se v zásadě nic měnit nemělo. Recenze zůstávají jak doposud. Stran novinek spíš půjdeme po důležitosti. Když občas nebudou úplně nosné zprávy, tak asi nebudeme řešit, že jich máme denně čtyři, pět místo šesti, a že musí být hodinu a půl od sebe, jak to je teď.
-
-
Rozumim, diky za upresneni. :)
-
-
-
V článku není zmínka o videoobsahu kromě podcastu v pátek a občasně Fight Club.
Gamesplaye nebo Longplaye budou free nebo premium?
-
-
Všechno audio/video bude free!
-
-
Děkuji Kubo.
Třeba by mohli lidi hlasovat, co máte hrát na video s nějakým scénářem.
Ty textové návraty ke starším hrám by nemusely být špatné.
-
-
Díky moc!
Můžu prozradit, že už mám skoro napsaný retro článek o jedné hitovce z roku 1995, takže textové retro bude velmi brzy a pravidelně :)
-
-
-