Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Dondae

Ty jo čučim do čeho jsou lidi ochotní investovat. Koukal jsem na jednoho Českého streamera s obrovským vousem a bylo zajímavé jak se v té hře vlastně nic nedělo. Pořád něco nefungovalo nebo nebo týpek komentoval - ty jo to bude jednou hustý až bude tamhleto a tady to... 

• uher

Vyjde to vůbec někdy?

Ale musím říct že fanoušky maj fakt oddaný. Spousta her vyjde, má problém s financemi a skončí. Jeho hra ještě nevyšla a stejně do ní hráči sypou horentní sumy...

• Hidden

Squadron 42 asi i v dohledne dobe vyjde (zrejme pristi rok, spise pochybuju, ze to stihnou jeste letos). Ale u Star Citizen bych si nedelal iluze, ze v nejake podobe, o ktere by se mohlo rici "pripraveno na vydani", vyjde driv jak za pet let (a to jsem asi jeste optimista).

• faitheater

Jen tak ze zvědavosti jsem zadal do pár vyhledávačů dotaz, kdy měl S42 původně vyjít.

Prý October 2014. Co víc dodat?

• Hidden

Mjo, cely ten vyvoj je uplne uchylne neefektivni a drahy (podle zprav, drbu, a vyjadreni byvalych clenu tymu hlavne diky osobe Robertse), ale lidi to zrejme porad chteji platit v nadeji, ze z toho nakonec preci jen vyleze pomalu ta nejlepsi hra na svete.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit