Systém omezeného času se v dalších hrách s Dawnwalkerem nemusí objevit
-
"chceme originální hry a vývojáře, co se nebojí experimentovat!"
- přijdou vývojáři, co se rozhodnou experiementovat -
"what the funk is this shite?!" -
Osobně jsem myslel, že když nechci rodinu zachránit, tak to nemusím řešit. Problem ale je, ze i tak ztratíte možnost splnit spoustu úkolů. Za mě ten čas neměli dělat jako měnu, moc to nedává smysl. Měli tam nechat těch 30 dní a na pozadí mít jen nějaké milníky o kterých hráč nemusí vědět. Neco jak mělo Nosferatu, kdy postupně umírali členové rodiny.
-
Slyšel jsem na to spíš chválu, ale chápu, že to někomu nemusí být po chuti. Vlastně by vůbec nemuselo být od věci, kdyby ten mod nebo jeho variace byl součástí hry a hráč si mohl jeho přísnost nastavit. To by možná i trochu omezilo špatný odhad hráčů, kteří limit ani zdaleka nevyužili a neúmyslně ukončili hru už v jeho polovině.
-
Na první průchod jsem toho stihl docela dost, hodně času mi zbývalo. Vlastně bych nakonec možná ocenil, kdyby ten čas byl přísnější. Nemám teď nutkání se do hry ihned vracet. Možná později. Držím vývojářům palce v jejich rozhodnutích. Tady to opravdu platí, ze se nelze zavděčit všem.
-
Ahoj, určitě je to zajímavá mechanika, ale ve finále mě paradoxně dohnala k rychlejšímu průchodu hrou. Kvůli tomu jsem u některých postav přišel o celou řadu questů. Zrovna včera jsem viděl shrnující video, kde se objevovaly věci, které jsem před pěti dny a X herními dny udělal úplně jinak.
Už teď přemýšlím o novém runu. Jenže vzhledem k tomu, kolik mám času, vím, že kdybych začal znovu, pravděpodobně už hru podruhé nedohraju. Opakoval bych totiž zhruba 80 % toho, co už mám za sebou.
Trochu mě mrzí i některé situace v rámci questů. Třeba když narazíte v katedrále na bosse, který vás úplně překvapí, a v tu chvíli už máte v podstatě jen dvě možnosti – bojovat, nebo načíst starší pozici. Tohle podle mě mohlo být vyřešené trochu jinak.
A další věc jsou vlci a kanci. Jsou chvíle, kdy si říkám, že téhle havěti je v lese snad víc než jehličí. :D
Jinak je hra fajn a pořád si ji užívám. Jen je na ní podle mě až příliš znát inspirace Zaklínačem a z toho úplně odvázaný nejsem.
A holt jsem si jedním rozhodnutím odřízl jednoho bosse, pro kterého jsem nestihl udělat ani jediný quest.