Taktická střílečka Gray Zone Warfare se překlopí do alfy s pašováním drog a úkryty
-
Jsem zvedav a hlavne doufam, ze konecne zapracovali i na nejakych zcela zakladnich vecech, napriklad nechat ve FPS hre defaultne zapnutou akceleraci mysi (bez moznosti ji vypnout jinak nez pres .ini soubor) a nemoznost nastaveni citlivosti mysi pro optiky je v dnesni dobe dost velke opomenuti.
-
-
Oni zakázali zaměstnancům v optice, nastavovat si citlivosti myši? 😲
(vtip, samozřejmě, snad se nebudeš zlobit 😀)
Díky za info - GZW zlehka sleduji od začátku, ale o té akceleraci jsem nevěděl. To je docela přešlap..
Jak jsi, prosím tě, myslel nemožnost nastavení citlivosti, pro optické myši? On je v tom nějaký rozdíl? Vážně myšlený dotaz..
-
-
Cha! Optik (jako povolani) me nenapadl! :D
Tou citlivosti pro optiky jsem myslel nemoznost nastavit citlivost mysi pro ruzne urovne priblizeni optickych zamerovacu (takze pri vetsich priblizenich je jejich ovladani hodne citlive) a bohuzel tam neni ani uniform aiming (vzdalenost pohybu zamerovace dle pohybu mysi je konstantni bez ohledu na FOV), ktery by to zachranil. Proste si asi jen nekdo odskrtl polozku v seznamu "Hrac se rozhlizi pohybem mysi" a tim to cele skoncilo, aniz by se nekdo zabyval tim, jak soucasne FPS hry funguji z hlediska ovladani.
Ale jinak GZW i v soucasne podobe muzu doporucit. Na to, v jake fazi vyvoje se ted nachazi pusobi ucelene, bez zasadnich technickych potizi, atd.
-
-