The Blood of Dawnwalker – recenze RPG, které vás naučí vážit každé rozhodnutí
-
70€ za Temu AA Zaklínače se špatnou optimalizaci a clunky soubojákem? To pro mě určitě není Day 1 koupě. Uvidim, co nakonec řeknou recenze na Steamu.
Z toho co jsem četl, mechanika s plynutím času je zatím velmi rozporuplná. Snad to částečně pořeší mody, které to dokážou u většiny aktivit vypnout.
Co mě na tom nejvíc láká je, že budu moci být krvelačná vampírská bestie. Takových her s dobrou evil linkou je velmi málo.
-
Sběratelka na cestě kurýrem domů. Nedokážu vyjádřit, jak moc se těším! České recenze napříč herními weby neskutečné! Už abych vybaloval > instaloval > pařil! Neskutečně se těším! A hned v říjnu hurá na Gearsy!
Recenze neskutečné:
Games: 9/10, Hrej: 9/10, Konzolista: 9/10, Zing: 9/10, iDnes: 95 %.
Nádhera! ❤ -
Šárko...máš odo mňa velkú pusu...na líčko...chvála pánu bohu, že si to recenzovala práve ty, lebo s inými recenzentami, máme INÝ vkus !!
Na túto hru sa teším asi rok, ale teraz bude ťažké, odtrhnúť sa od Cost of Hope, a uveriť, že sú aj iné hry ako GTA6 !!
Ty si na tých upírov, že...škoda že Redfall domrvili a Bloodlines 2 nesplnil prehnane vysoké očakávania skalných fanúšikov...takže, je toto teraz najlepšia hra o upíroch ?? Pre teba...
-
tak konečně snad něco s pořádným příběhem, co nezklame jak the sinking city 2 nebo a plague tale legacy 😎
-
Pěkná recenze, díky Šárko!
Měl bych jednu otázku - nikdy mě moc nebavilo hrát hry podruhý/víckrát kvůli jinejm koncům apod. (většinou mě omrzí ten gameplay loop) - myslíš, že i s jednim průchodem toho uvidím dost a hra stojí za koupi? Díkes!
-
-
Jako asi toho dost vidět můžeš - těch třicet dní a nocí se dá natáhnout tak na 80 % obsahu, ale většina zvládla vzbudit dostatečnou zvědavost, jak dopadnou jiný varianty. Případně se pak další průchody dají vždycky prosvištět na nejnižší obtížnost)
-
-
Muchas gracias, chápu a zvážím to :D
-
-
-
je toho příliš venku abych se na tohle dostal, teď k tomu ještě hraju Abiotic Factor a brzo bude venku Wolfík ale časem určitě pořídím, díky za recenzi :)
-
Tak nějak jsem si to myslel, že to dobře dopadne. Je to dle recenzí sice dost clunky a obsahuje to eurojank, proto taky jen 83%, ale obecně se to povedlo a po dlouhé době něco koupím.
-
Tak jo, moje poslední obavy padly a jdu kupovat. Klika, že jsem dohrál už G1 remake a sice jsem původně chtěl dohnat resty z minulosti, ale nedá se nic dělat.
-
Achjo, a je to tady. Konrád to zvládl. Myslel jsem, že budu schopnej vzdorovat, ale ne. Odkládám učebnici, příští měsíc ji už určitě nedočtu. Novou detektivku s Otou Finkem jsem objednával taky zbytečně. Klikám na předobjednávku a nemůžu dospat. Díky za hutnou recenzi. Těším se na podcast.