„Udělejte Resident Evil Requiem méně hororový,“ přál by si vedoucí vývoje Resident Evilu 2
-
ma nejaky skory prvy april?
-
tak Silent Hill 2 remake je remake nejlepšího hororu vůbec v herních dějinách, to není úplně fér srovnáná, navíc remake je dost natahovaný díky zbytečných hádankám a trošku drolí imerzi, ovšem to vězení je děsivá záležitost a až mi z toho bylo nepřijemně místy.
-
Sice chapem ludi s roznymi fobiami ale ked dacim takym trpis tak asi nebudes hrat hru ktora to vice-mene musi obsahovat.
Mne osobne ta hra moc strasidelna nepripadala, ale mozno som to hral v zlu nocnu dobu. Ale priznavam ze bol som dobre naladeny a "na strunach" v casti za Grace. A prvy utek pred The girl som prezival dost silno.
Jak ma viacej ludi na nete ladi, asi ten replay bude skor nez som ratal.
BTW. vyslo Fatal Frame 2:CB, bude recenzia na games?
-
dvoma slovami:
absolutny luzer
-
Sedmička je MNOHEM děsuplnější.
A třeba Silent Hillu 2 remake to nesahá ani po kotníky.
Strašidelné jsou jakž takž části hlavně za FPS Grace, za 3d person Leona je to takovej Dead Space 3 (což myslím v dobrém), ale taky se občas najde dobrá atmoška...
Jako celek je to výborný, ale u spousty her se bojím víc.
btw ta část s pavoučkama nic moc, čekal jsem to mnohem horší po reakcích na netu... takovej blockbusterovej souboj s obřím hmyzem, no 😀. Pavouky nenávidím, ale tohle bylo spíš hektické než strašidelné.
(ano, hraji potmě se sluchátky)