Upírský Zaklínač The Blood of the Dawnwalker ukazuje hratelnost, hardwarové nároky i datum vydání
-
Hm, koukám, že grafické karty s 8 GB VRAM už pro vývojáře přestaly existovat.
-
-
Neprestaly, jen od nich uz nemuzes cekat zazraky a tak jsou pak proste jen v minimalnich pozadavcich.
-
-
No, nejsou očividně. Ale tak DLSS konečně začalo jakžtakž fungovat bez ghostingu a i ten lag se zlepšil, tak snad. Jen kvůli tomu každej kašle na optimalizaci.
-
-
No Dawnwalker ma v minimalnich pozadavcich 6GB VRAM, takze alespon ten to zatim stale jeste splnuje. :)
-
-
Ten skok z jednickovy rady v minimum a vyssi 4 nebo 5 rady Nvidie u doporucenejch je proste…
-
-
-
-
Zajímalo by mě, jak teď přemýšlí Valve o SteamMachine. Výkon konzole s 8GB VRAM na konci generace konzolí v době drahých RAM. To je produkt na zrušení.
-
-
Presne tak. Aj ked sam som bol 100% presvedceny, ze ten form factor pre moju steam kniznicu pod TV chcem, cenou aktualnej generacii konzol konkurovat nevedia a HW novej generacii stacit nebude. DOA.
-
-
Já taky, ale za určitých podmínek, jako majitel PS5 Pro, vidím výrazný posun u PSSR 2.0 postavené na FSR4. Určitě bych tam chtěl grafickou kartu na RDNA 4, které zvládne FSR4.
Za mě by měli počkat, rok dva a opravdu dát lidem slušný HW s nějakou budoucností. 9060XT je minimum, 9060XT dle testů je rovno PS5 Pro a za dva roky tady bude PS6 a PS5 Pro bude už minulá generace. Takže optimum by bylo 9070.
Nevím, jak o tom Valve přemýšlí, ale já bych to chtěl mít na více let, s tím HW, co to mají teď v plánu, je to tak na rok dva. Jestli PS6 bude mít výkon 4080/5080, jak tvrdí úniky, tak takový produkt je úplně zbytečný.
Já osobně bych SteamMachine byl schopen nahradit klidně celou PS5 Pro, kdyby tam šupli pořadný HW, nebo možnost alespoň si tam připlatit za lepší HW.
-
-
-