V Bungie budou padat hlavy. Marathon nezaujal dostatek lidí a Destiny 2 končí
-
A za rok zariznou i ten extrakcni exk@ement slopathron... a tak to ma byt, tyto pseudo zanry musi zaniknout.
-
-
Co z Marathonu dělá "exk@ement slopathron"? Zajímalo by mě to, protože podobný "argument" už jsem viděl několikrát a moc ho nechápu.
A co tak vadí na žánru extrakční střílečka? Spoustu lidí to zjevně baví, viz. třeba Arc Raiders, tak proč jim to brát?
Já multiplayer hry skoro nehraju, vždycky si dám raději kvalitní singleplayer. Moc jsem od Marathonu nečekal, kromě toho, že ta hra imho skvěle vypadá. Ale k tomu světu opuštěné kolonie na Tau Ceti se extrakce nakonec výborně hodí. Hlavně při hraní solo je to vynikající stealh horror a hraje se stejně jako singleplayer hra. To, že tam občas potkám živého hráče, který je vždy méně předvídatelný než boti, tomu jen dodává prvek napětí, který by mi v čistě singleplayeru chyběl. -
-
Moj problem s tym nie je ani tak zaner ako hlupy management, ktory je ochotny riskovat celu firmu v honbe za neistym ziskom. Namiesto toho, aby sa robili dobre hry, robia sa multiplayerove debiliny, z ktorych az na male percento su vsetky iba spaleny cas a peniaze, a talent ludi.
-
-
Ono ten risk dává smysl. V době, kdy se rozhodli trh třeba vypadal jinak. Nevim, jestli si Marathon zaslouží nálepku “multiplayerove debiliny”
-
Pokud nebudeš chtít riskovat a udělat něco originálního, budeš dokola vyrábět nekonečná pokračování Call of duty, Far cry, FIFA atd. Já osobně jsem radši za risk a povedené nové hry jako Expedition 33 nebo Pragmata.
-
-
Alebo Lula - the sexy empire😀
-
-
-
-
-
hru jsem hrál od úplného začátku až do Final Shape, ale pak už jim došel dech co se týče příběhového obsahu, je to opravdu škoda ale nelituji ani jedné hodiny co jsem ve hře strávil, skvěle udělaná byla