Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • deejaywolf

Ale jo, proč ne. 

• SlavicBes

Tato hra vyzera byt synonymom slova milkovanie....

Uplne zbytocne pokracovanie

• FarkyJTV

neviem ...pribeh vypada ze bude riadny gulas...mec pravdepodobne excalibur a podobny cringe...neviem toto skor pockam recenzie....hral som ten ragnarok..a nepaci sa mi to vobec....vobec sa to combatovo nepohlo od 2018 god of war...asi to ani neprejdem...takisto ten hubovy level dizjan + kamera je ultra outravne...napriklad taky wukong od toho som sa nemohol pohnut tych celych 70 hodin..

• iSpirit

jako překvapivě bych si dal ženský God of War více než s Kratosem. Kratos postava hluboká asi jako kaluž, takže tohle ocením, ovšem ten art direction je šilený. Současný západní art direction nedávám, od E33, BG3 až po tohle. 

• Já jsem opravdu rád. Nové God of War neměli s God of War nic, ani gameplay, ani postavy, ani nic. Teď vyměnili postavu za skutečnou, ještě změnit název na Norse Warrior a budu spokojen.

• SlavicBes

Toto vyzera strasne...

• Morraw

Užuž jsem chtěl napsat, že se můžu  aspoň těšit na remaky původních GoW, ale pak mi došlo, že Sony už na PC zas nic nevydá, takže je pro mě celá série zase mrtvá.

Btw, nevadilo mi hrát za Atrea nebo Freyu, ale jen s Kratem to mělo ty správné grády.

• toka

I just killed sh*t. With my freaking cube!

Vypadá to jako Forspoken, takže já se na to těším, mě to bude bavit. 😀 I když vlastně ono to nevyjde na PC... Tak nic. Další PS už si v žádným případě nekoupím, na pětku se mi tu válí roky prach a nic jsem na tom pomalu nehrál. Až krachující Sony přehodnotí zpátky politiku, we game.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit