Vyšel zásadní update pro Civilizaci VII, která z ní dělá docela jinou hru
-
V VII jsem odhrál desítky / nižší stovky hodin (nejsem hardcore gamer, takže u mě to není málo) a rozhodně není pravda, že by to byloa zabugovaná zoufalost. Jo, při vydání tam byly věci, které nebyly ok, ale spíše na úrovni UX / UI, a postupně je pilovali. Pro mě je to po IV nejoblíbenější díl, a to jsem hrál myslím všechny krom III.
-
"Firaxis se tak očividně snaží získat zpět hráče, které původní experimentální směr sedmičky odradil."
Najhoršie na tom je, že si to skutočne myslia. Interpretácia štatistiky je evidentne moc náročná veda pre herné štúdio...
Celý problém sedmičky je (bol?) v tom, že ide o zabugovanú, nedorobenú zmatlaninu za stovky eur. Ja a moja civ grupa na posledný diel všetci hádžeme kako, dokým nebude kúpený obsah odpovedať cene... Takže za pár rokov na humble bundle v 90% zľave.
-
Civka 1 bola kedysi uplne prva hra, ktoru som tajne doniesol na 2 disketach a v nedelu rano o 5 nainstaloval napriek zakazu na otcov firemny notebook, takze uz len kvoli tomuto sentimentalnemu vztahu som to hned po update kupil😎