Vývojářská legenda končí s hrami. Tvůrce Thiefa a Deus Ex oznámil odchod do důchodu
-
Bohužel Warrenův odchod už je dlouhodobější a souvisí s tím, že se mu před lety rozjel Alzheimer a poslední rok, dva už vážně :-(
-
Absolutní legenda. Díky za všechny ty vynikající hry, které se navždy zapsaly do historie a srdcí hráčů. Nikdy nezapomenu především na System Shock, který mě v létě 1994 totálně uhranul na stránkách Excaliburu, na Deus Ex, který mě naprosto ohromil svými možnostmi a na Thief: Deadly Shadows, kdy jsem nevěřícně hleděl na hru světel a stínů a prach třpytící se v bledém měsíčním světle. Doufám, že mistr napíše obsáhlou knihu o vývoji her a třeba i biografickou přímo o sobě. Odbyt by měl zaručen.
-
Legenda to je ale max tak legenda minulosti. Jeho odchod do dochodku ovplyvni herny priemysel absolutne nijako.
-
-
Asi by si si mal v slovniku pozriet, co je legenda.
-
-
legenda zo bola, dnes to bol uz len priemerny vyvojar
-
-
🤮
-
-
presne tak som grcal ked vydal Deus Ex 2, po ktorom sa jeho kariera uz nikdy nespamatala
-
-
Kdy by jsi věnoval aspoň vteřinu rešerši, tak by jsi se dočetl že Warren Spector nebyl hlavním designerem DE:IW, ale game director celého studia, takže se musel věnovat i ostatním projektům.
Velkou roli zde taky hrál tlak od Mrkvosoftu mít DE na Xboxu :(
-
Je pravda, že DE 2 je opravdu ohavnost, která nikdy neměla spatřit světlo světa.
-
-
-