Vyzkoušejte své znalosti her z 90. let v našem kvízu
-
je to tak. Mám pocit, že to vymysleli v pořadu Quest, kde účinkuje Šárka...
-
"Vtahovka" bude zřejmě nějaký novotvar se snahou o počeštění termínu "immersive simulation", kterou SS2 bezpochyby je.
-
"Ve vtahovce System Shock 2 je opět..."
Teda, redakce opravdu dovede překvapit. Od kdy je System Shock 2 tahovka? Znám jen akční RPG...
-
Pravda, v některých případech mi hodně pomohlo, že jsem viděl valnou většinu dílů nejmenovaného herního retro pořadu pánů Dobrovského a Olejníka, včetně zdejšího prekursoru.😂
-
Tak to klobouček! Já po těch cca. 30 letech fakt těžce lovil v paměti, protože jsem ty hry už znovu nehrál. A hlavně mě nikdy nezajímaly takové "podružnosti" jako kdo za tou hrou stojí apod... jsem prostě herní barbar.
-
RT režim tam je, ale ne pořád.. Hra mezi RT a tahy přepíná podle toho, jestli o sobě s nepřítelem navzájem víte nebo ne. Tedy akce jako taková v RT není nikdy.
-
19/20😱
Jediná chybička v otázce na JA2, ale byl jsem bytostně přesvědčen, že jsem to onehdy v jakémsi realtime režimu hrál. Inu, zřejmě nikolivěk.😂
-
11/20 ale to je tím že v té době jsem jel hlavne krokovaci rpg jako ishary, wizardry, dungeon mastera apod. Takže pro mě nějaké FF série nebo metal gear prostě neexistovaly a později už jsem se k nim nedostal skrze modernější nabídku her. Ale kvíz pěkný.