Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • wakorejsek

Hezký kvíz.

20/20, ale přiznám se že ty Peršany jsem tipnul.😉

• cumpi33

přitom Aztékové nemají nemají jednotky se střelným prachem. 

• Ah. Ano. Zase tyto kvízy ve kterých musí člověk:

Odkliknout popup reklamu.

(Kliknout zpět pokud ji nechtěně otevřel)

Přescrollovat přes další reklamu pod tou co vyskočila.

Konečně odpovědět na otázku.

Potvrdit.

Zopakovat to pro každou jednu otázku.

Zavirované webovky na začátku tisícilití byly přehlednější než tenhle web.

• wakorejsek

Tak borče nevím kde žiješ, ale já premium nemám a v kvízu jsem neměl jedinou reklamu.😱

A to používám obyčejný Chrome s defaultním nastavením, žádný adblock ani nic takovýho.

• cms.jakub-malcharek

Web bez reklam: https://games.tiscali.cz/premium

• dworkin

To je hezký, ale tady jde o nějaký bug, který už byl mimochodem několikrát hlášen. Problém je v tom, že občas vyskakuje pop-up reklama doslova s každou novou otázkou kvízu. Což se nemá dít. Takovou míru otravnosti si nedovoluje ani bulvár, takže pochybuju, že je to záměr.

• To není bug, takhle se to prostě chová na mobilu. S desktopovým prohlížečem se to neděje asi proto, že je tam mnohem snazší nainstalovat nějakou blokaci (a taky je po stranách víc místa, kam reklamu umístit, aniž by uživatele moc otravovala), kdežto na mobilu málokdo vystoupí z komfortní zóny a použije jiný než výchozí prohlížeč a případně ještě s rozšířeními.

Bug je nejspíš to, že když na reklamu klikneš a pak se vrátíš, v kvízu nejde pokračovat (aspoň to se mi teď stalo).

• dworkin

Právě že v mobilním Firefoxu se mi tahle issue objevuje víceméně náhodně. Dneska třeba vůbec, jindy jo. To mě vede k závěru, že to takto fungovat nemá. Jinde dají reklamu na začátku a na konci před vyhodnocením, dávat ji po každý otázce je fakt těžká pakárna. Popravdě jestli si někdo myslí, že mám po takovým martyriu chuť si něco z těch reklam koupit, tak je úplně padlej na hlavu, takže to inzerenty Tiscali spíš poškozuje...

• Z mobilu sem moc nelezu a tohle jsem tentokrát zkoušel v Chromu (v primárním Firefoxu mám blokátor, protože mi ušetří asi 2/3 dat), Reklama byla po každé otázce, ale nebylo to úplně nepoužitelné. Možná to souvisí s tím, kolik reklam se jim podařilo sehnat

Nějaké chyby to ale mít bude. Na desktopu mám taky Firefox, ale tady blokace vypínám. Nicméně reklam vidím poměrně málo (třeba teď v diskuzi žádnou) a některé vypadají jako odfiltrované. Nevím, jestli to nesouvisí s tím, že jsem vyklikal, že nechci sledovací cookies. Asi ne, po otevření v anonymním režimu a odsouhlasení cookies to vypadá stejně.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit