Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Corvus

Díky za parádní recenzi. Přidáno do seznamu přání na Steamu.

• Jevo83

Games.cz maju pre mna najvacsiu pridanu hodnotu prave kvoli takymto clankom. V zivote by som si tu hru nevsimol a po recenzii je v Steam wishliste.

• "vedoucím projektu a autorem příběhu je Davey Wreden, kterému vděčíme za jiný fantastický kus – The Stanley Parable."

To jste nemohli napsat hned někam nahoru? Bych všechno nad tím ani nemusel číst.

• cms.sarka-tmejova

Vždyť je to napsané hned v titulku :D 

• Edit... no jo už chápu... ono se ten titulek na hlavní stránce mění?

• U některých článků existují dva různé titulky. Jeden se zobrazuje, pokud je článek na horním panelu a druhý, pokud je v klasickém seznamu pod ním (a taky je to titulek přímo v článku). Pak můžeš na hlavní stránce vidět dva různé odkazy na ten samý článek, což naštve, protože pak člověk klikne na oba v domnění, že jde o jiný článek o té samé hře.

Aktuálně například:
          FlatOut je mrtvý, ať žije Wreckfest 2! Ale zatím jen napůl
          a
          Současná podoba destrukčních závodů Wreckfest 2 uspokojí a zklame zároveň

• omg já jsem slepej :-D

Pod svícnem největší tma, co?

• Vypadá to zajímavě. Dneska je populární "cozy" - např. cozy fantasy knihy, jako "Legendy a latéčka". Bohužel, u těch relaxačních her se vždycky těším, jak si je budu užívat s hrnkem kakaa, a pak se u nich nakonec celkem nudím (např. u - a tady budu za kacíře - Stardew Valley).

A to mám jinak rád např. "slice of life" anime, které jsou často s mininalistickým příběh a moc se tam toho neděje...A u knih mi taky nevadí, že nemají příběh, nebo ten příběh pomalu plyne...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit