Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Vždy respektuju názor recenzenta a Kubu mám rád ale tomuhle slopu který uráží doslova hráčovu inteligenci dát 9/10 je teda síla...

• Chlupatý tvor lineárně běží vpřed a seká nepřátele, hra vskutku hodná tohoto hodnocení. Zřejmě to ale odpovídá úrovni současné generace hráčů PS.

• 😂😂😂

• cms.jakub-malcharek

Kanaďani jsou jen zpovykaní. To bude v poho a večer na pivo.

• nevím jestli si viděl ten film kde mu to dělali, ale jako odpůrce bolesti a jehel bych radost  z toho neměl 😅🤣 ale pak dej vědět jestli bez regenerace ten kov v těle není trochu toxic :D 

• jindra.veliky

Ale u těch AA her vždycky napíše každýmu, kdo je kritizuje, něco jako "když se ti nelíbí, tak si nevěděl, co od ní čekat, je to 10/10" 😂

• cms.jakub-malcharek

jj, Insomniac slíbil, že mi za devítku skutečně pokryje kostru adamantiem. Mám to zítra, drž palce, těším se!

• tak developer asi kúpil na games.cz premium 

• SlavicBes

a preco je 6/10 od IGN automaticky nespravne a 9/10 od games automaticky spravne?

• Derp_1337

Uvádět IGN jako zdroj informací. Pobavil jsi. 😂

Pokud nevíš o čem mluvím, tak tady je vysvětlení: IGN je ze všech stran kritizované za velmi nekonzistentní hodnocení. Někteří pisálci tam používají ze stupnice jenom čísla 8, 9 a 10. Jiní jsou zase až přehnaně kritičtí, atd. Nemluvě o hromadě jiných problémů.

• Derp_1337

TL;DR = tenhle herní žánr není pro mě (Corvus).

Děkujeme ti za tvůj užitečný příspěvěk a posíláme klíčenku. 😉

• Školka stěr ještě frčí?

• Corvus

Dopadlo to PŘESNĚ, jak jsem očekával. Nechci hru hanit, chápu, že nakrknutej Rosomák 🙂 je všeobecně oblíbená postava. Bohužel jsem zjistil, že komiksoví hrdinové pro mě osobně fungují skutečně jen na papíru, v komiksech. U filmů se před manželkou stydím, co za pyžamáky "žeru" a hry? Stačily mi z recenze tyto věty, abych věděl, že to není NIC pro mě, stejně jako repetitivní Spider-Man, který má aspoň to hezky fluidní pohupování se New Yorkem.

"...pazoury létají vzduchem a počty obětí stoupají do tisíců."

"Logan si vystačí s málem: standardním útokem, útokem se skokem na dálku, pár komby..."

"V souboji tak úplně nemusíte zdraví řešit..."

"Oproti Spider-Manovi je Wolverine zkrátka příjemně přímočarý."

"...bránění se čím dál těžším vlnám protivníků."

Všechny citace z recenze na mě řvou: TISÍCE tupých NPC na hrdinu nabíhají ze všech stran jen proto, aby se v okamžiku proměnili v úhledně nasekané maso. Nic víc. A ještě k tomu je to snadnější než v naprosto jednoduchém Spider-Manovi. Asi kdyby mi bylo 18, držel jsem v ruce draze ukořistěný magazín Crew (ach ty časy v polovině '90 let), hltal Rosomáka na papíru, tak bych si stříkl do šasí, ale ocitl jsem se na nesprávné straně čtyřicítky 🙂 a fakt už mi připadá narativ typu "počty obětí stoupají do tisíců" poměrně... no, směšný. Plus v kombinaci s výše uvedenými citacemi mi z toho na hony čiší totální nuda, hra, kde se jen drtí tlačítko na sekání proti houfně nabíhajícím, zcela anonymním panáčkům. To už mi skutečně nestačí. Zatímco naprosto promakané The Outer Worlds 2 zde sklízelo pomalu nenávist, tak slaboduchá řezanka slaví triumf! 🙂

A poslední poznámka: Potom, co jsem odehrál Mortal Shell II s jeho výtečně variabilním soubojákem a nyní jsem zanořen do The Blood of Dawnwalker s jeho dokonale vypilovaným soubojákem (na vysokou obtížnost je to SLAST a chci tento systém do každého RPG), tak mi přijde bezduché drtit jedno tlačítko a adamantiovým malíkem působit v TISÍCIhlavých houfech sekanou. Na mě je to prostě málo. Ani v těch komiksech Wolverine nepočítá oběti stoupající do tisíců. Přeji všem, aby si to užili, ale po zkušenostech se Spidym fakt nemám zájem, kor když je Logan stran soubojáku ještě repetitivnější. Jak tu někdo níže poznamenal: 100 lidí, 100 chutí. Není to pro mne.

• Corvus

Přesně! Viz oba Spider-Mani! Jak já jsem si přál, aby vyšli na PC a pak jsem se nudil k uzoufání. Repetetivní jako prase...

• Corvus

Četl jsem recenze Mortal Shell II, SW Zero Company a Valheim na IGN. Co je na nich špatně? A na hodnocení těchto tří pecek na IGN? Zatímco Wolverine je tutově přebarvenej Spider-Man a jsem si na 90% jistej, že to po pár hodinách to bude úplně stejná nuda přesně jako oba Spider-Mani? :-) 

• twicer

Tak to se ti to musí líbit, ne?

• na recenze dávám málokdy ale rád si přečtu názory jiných lidí. Osobně se na hru těším a vím že to co od ní čekám dostanu a bavit se u toho budu. Osobně ale více souhlasím s recenzemi tady než třeba na IGN kde dají některým hrám 9 z 10 i když je to za mě tak 3 a u jiných dají 6 z 10 ale hraje se mi to skvěle :D Každý to vidí jinak což je v pořádku, vždy je dobrý si říct co od hry očekáváte a dle toho zvažovat koupi 

• https://www.youtube.com/watch?v=YhUiptupV7A

Masakr ten game-design. To je designované pro brain dead people. 

• Devítku to dostalo stejně jen proto, abychom se měli proč hádat v diskuzi. 😀

• Ať už je úterý. Chci sekat ruce, nohy, pr*ele!!!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit