Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • iSpirit

Vypadá to úžasně, budu ten krám muset koupit. Nejhorší je, že tak skvělé hry jsou držené na tak směšné konzoli, ale Zelda a Xenoblade jsou prostě must have, takže ten zbytečný krám na pár her budu muset pořídit.

• SlavicBes

tak XCH3 vyzera krajsie a ma aj lepsi framerate

• 0011

To bych si teda dovolil oponovat, zas toho neukázali tolik ale to co ano vypadá skvěle, i když to na mě spíš působí stylizací jako nový Fire emblem. Xenoblade 3 mám rád ale ten jel 30 a to s dynamickým rozlišením, ale s rozsudkem nad technickou stránkou bych stejně počkal až bude venku finální verze. Osobně mám nejradši druhý díl a ten padal až na 368p a kulhal až k 15 fps, rád si ho dám znovu, ale u Genesis mám hlavně starost aby to byla dobrá hra. Vypadá to že se bude odehrávat ve středu země, možná se podíváme i ven, tedy na povrch, takže prostředí by mohlo být hodně rozmanité, ale to spekuluju, každopádně dobrá technická stránka bude příjemný bonus k - doufám - opět skvělému dalšímu dílu série.

• SlavicBes

XCH2 mam tiez najradsej a na NS2 vyzera v 60 fps proste genialne

Inak Genesis je podtitul novej Xenoblade znacky, cize ak  bude hra uspesna, dockame sa Xenoblade Genesis 2, Xenoblade Genesis 3 a tak dalej

Ale aj ja mam pocit ze to viac pripomina sucasne Fire Embl hry

• 0011

Lol, nezapomeň si odflusnout až si půjdeš pro balíček, ale jestli se ti nechce čekat na oled tak bych si počkal aspoň na ten model s vyměnitelnou baterkou, i když s takovým tempem hraní bych fakt počkal rovnou na ten oled...

• Morraw

Jako muzes to resit i krátkodobým pronájmem konzole na Alze.

• iSpirit

to je dobrý nápad a tu možnost neznám, ale já RPG či JRPG hraji třeba půl roku a i více, s mými časovými možnostmi, to jinak ani nejde. Platinu u Metaphoru jsem dělal třeba rok, Claire půl roku, Elden Ring  snad  2roky apod. FF XVI jsem hrál třeba 140 hodin a pořád tam nemám platinu a pořád to občas hraji. 

Xenoblade je jedna z nej JRPG sérii a tam to bude taky na hodně dlouho, než to projedu pořádně. 

• Morraw

Treba by se ti to vyplatilo vzit na dva roky a pripadne drive pronájem ukončit. Mezitím jeste nějaké hry vyjdou a myslim, ze by jsi v rámci toho mohl dostat i novy model. Za zmínku to stálo. Uvažoval jsem tak jednu dobu o PSku

• SlavicBes

tak toto vyzera uplne strasne.... 

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit