-
Nechteli byste na games uverejnit nejaky clanky z toho jeho paintballovyho valceni - neco vyslo myslim nedavno v Levelu pri prilezitosti nejakyho larpu ala Stalker, na kterej byl Dan Levelem vyslanej.
Nevim jestli by mel Dan cas ted neco psat, kdyz vyviji hru, ale clanek by to mohl byt docela zajimavej. Cetl jsem neco na jeho strance a bylo to celkem poutavy cteni i pro me jako paintballovyho analfabeta - Dan kdyz nehudruje na celej svet, tak pise docela dobre ;) Spojeni paintball-fps hry k sobe daleko nema, takze by to nemuselo na hernim webu vadit ;) -
Dan ma v sobotu svoje klasicky valceni, takze primo na nataceni nedorazi.. Ale snad prijde pozdeji, alespon pokecat ;)
-
Možná přijde Dlouhý Bidlo.
-
Speciály si dokážeme představit k velkýmu množství příležitostí, ale všechno je omezený našim časem - příprava speciálu a následně jeho sestříhání je záležitost na několik dní, alespoň v případě Mass Effectu a Mafie jsem to tak měl. Nejde tim pádem o nějaký jasně daný pravidla a kritéria k čemu speciál bude a k čemu ne... Spíš je o tom, co zvládneme připravit.
Pro letošek už asi speciál dostane jen Assassins Creed. Chtěli jsme dělat cca 4 specialy za rok, což timhle splnime - cokoliv dalsiho by bylo nad plan.
Jsem rád, že se vám speciály líbí, osobně bych si ho k Dishonored taky doved představit, ale času se nedostává. Ale během natáčení 100. Fight Clubu, případně pak 101., se na Dishonored určitě dostane. -
héle, třeba Planescape je taky perla, ale speciál bych k tomu nechtěl. nebyl by férovej. Nevlivnilo to nijak průmysl (hry jsou pořád úsečný a blbý) a byl to komerční propadák, kterej dneska zná jen relativně malá skupina značně nemainstreamovejch nerdů.
citovaný text tomu nicméně dodává na váze, pravda. Protože tohle móóžná něco ovlivní. Ostatně je to druhá velká stealthová hra (po DX:HR) za poslední dobu a prodává se taky krásně. Proto bych ale taky udělal speciál, kterej by alespoň tyhle dvě hry kombinoval a případně by mohl nakousnout Thiefa 4. -
Tak to ale byli úspěšné série a ten speciál byl k zakončení dané série (tak nějak to říkali).
Maffia zase 10 let výročí.
Dishonored co?Že vyšlo? To není moc.
To může být rovnou speciál o Grimrocku protože byl úspěšný (vzhledem k tomu jak málo lidí to dělalo) a oprášil dlouho nehrané dungeony. Zde je to samé.Thief zde již byl a tohle prostě dobře využívá to co tu bylo něco přidává navíc.
Spíše by se hodil speciál k vydání ARMA 3. -
Proč? Když mohl mít speciál i Mass Effect, Diablo III? Kolik takových perel vzniklo? Ať už vizuálních, po stránce designu či po stránce volnosti, možností a způsobu kreativního hraní? Právem patří mezi speciály.
"Dishonored se totiž stalo nejprodávanější novou herní značkou v tomto roce (hra tak překonala Sleeping Dogs, kteří drželi toto prvenství doteď), ale v celkovém žebříčku prodejnosti pořád titul nedosáhl na FIFA 13. Další novinka z minulého týdne, kritikou i fanoušky velice vřele přijatý XCOM: Enemy Unknown, skončil na sedmém místě." -
To už spíš speciál na Thief-like hry. Jen Dishonored imho není úplně košer.
-
Co se týče Dishonored, tak bych si VELICE přál udělat speciál... Určitě hlasuju pro.
-
Ja bych radši toho Vávru.
-
A bude tam Jan Tleskač a co na to on?
-
Dishonored
Budete se v novym podcastu věnovat Dishonored, případně uděláte specíál o této bomba hře? A bude u 100. podcastu Dan Vávra? -
reakce na Lukase:
Tak tyhle radky jsem si s radosti precetl. Dik .)
Cosimu:
Nesleduju jiny herni weby,... jen games. A to z prostyho duvodu - jsou tu redaktori jejichz vkus a nazory znam a vim s kym jsem na podobny 'vlne'. Tudiz tvou vytku, ze bych si mel precist zahranicni recenze neberu, protoze pro me maji nulovou hodnotu. -
Ja se u her nevztekam, pokud me nebavi nebo se nemuzu pres nejakou obtiznou cast dostat, hru na nejakej cas odlozim a vratim se k ni pozdeji. Vetsinou to pak uz celkem jde a kdyz ne, tak hru prestavam hrat uplne. Zatim u me zadna hra nevyvolala stav, ze bych chtel neco rozmlatit, bouchal pesti do stolu, klavesnice atd. Me hra dokaze spis znechutit nez nastvat - pak ji prestanu hrat a je to vyreseny ;)
-
Němce ale neovlivňuje nějaká momentální nálada, ale celá jejich historie :) Jinak myslim, že počítačový hry jsou politikum uplně ukradený :)
-
"k nicemu zbytecnost" to neni, protoze nalada ve spolecnosti vuci pocitacovym hram muzet ovlivnit politiky v jejich politice a pak bude pozde. dopadnem jak nemci, nebo jeste hur jako do nedavna australani.
-
Mě to připadá vtipný, když se tak vážně mluví o takových k ničemu zbytečnostech. Tak se snažim reagovat s humorem no :)
Jinak máš pravdu samozřejmě, přiznávám, všechno co jsem tu napsal je neoprávněná kritika a nespravedlnost, asi z hlouposti no, jdu si hodit mašli :) -
?!?!?! wtf? v tom prispevku si obvinil autory clanku ze spatne metodologie a to aniz by si ho cetl. nebo kdo jsou "oni" ke kterym to vztahujes?
ja obvinuju jemelku z toho, ze je lemra lina, protoze jsem jeho clanek cetl a shledal zasadni nedostatky v jeho obsahu, ktery hranici z bulvarem, a ty jsem vyjmenoval. pokud tedy nechce psat bulvar, pro ktery jeho pristup absolutne postacuje.
kdyz uz kritizujeme, tak aspon trochu rozumne a ne bulvarnim stylem. -
Co já tady diskredituju nějaký paper, kerý jsem ani nečetl? A ty zase diskredituješ chudáka Jemelku, který musí takových sranda článku napsat třeba několik denně, aby si vydělal na živobytí, a ještě mu to šéfredaktor dá třikrát přepsat, že je to málo úderné a bulvární. A ty s nějakým paperem, o kterém kdyby chudák Jemelka nepsal, tak by to vůbec nikoho nezajímalo :)
-
pockej, ty si todle nepsal?
"No jo, už to vidim, 3 roky sledovali děti, kterým bylo na začátku 14 let. A v 17ti po vyplnění dotazníku vykazovali ty puberťáci větší míru chuti dát někomu do zubů. To je překvapení. Pro srovnání měli udělat stejný test na stejném počtu dětí, které by však vůbec hry nehrály. A dám levou ruku za to, že výsledky by byly stejné :)"
naznacujes, ze ten paper byl odbyty treba proto, ze byl bez kontrolni skupiny.
toto je jasna snaha o diskreditaci paperu aniz bys ho cetl. tahle reakce se tedy moc nelisi od tech v opacnem gardu, ktere jsou na aktualne a podporuji vyzneni clanku.