-
To bych mu ani moc nevyčítal. Když bude rozhodovat o včelařském koutku, taky určitě nenasadí kuklu, rukavice a nezamíří do včelína. Maximálně se asi podíval na nějaké starší díly, ale ani to není vůbec jisté.
-
Misto aby si o tech hrach neco zjistil, nebo nedejboze aspon nejakou zahral. To je jako kdyby v Otazkach moderoval Vaclav Moravec na zaklade toho, ze se jednou podival na politickou debatu v konkurencni televizi :)
-
To me hrozne bavi cist tyhle manifesty. Nejlepsi jsou takove ty co vybizi ke slusnosti, inteligenci, mravnosti, uvedomeni, a kazde treti slovo je hloupy, stado, upadek, slichta, bahno, a jina barvita vyjadreni. Mezi radky ctu, ze vy ste pane byl nastvan jeste pred poslouchanim podcastu ;)
-
Gamepage
Neni to pro me velke tema, ale kdyz uz te podcast posloucham pri chuzi po Praglu posloucham a tam se tohle resi, tak se vyjadrim.
Uvital, bych skutecnou diskuzi, protoze format, pozvali jsme kamarada, aby si trochu vice provaril xicht a nazvajem jsme soudruzsky poplacali po zadech, je jednoduse trapny. Nase herni scena takhle funguje, je to smutne, ale je to tak. Ted me napada, treba samozvana asociace, pres kterou se Martin Bach snazi se zviditelnit a vydelat si na chleba, me osobne zpusob, jak se u nas takova vec dela nelibi (tyhle organizace vetsinou prinasi spis to spatne, nez to dobre).
Nicmene zpatky k veci namisto tech, prebytecnych specialu by special na tema GP byl mozna zajimavy. Z meho pohledu byl GP byl opravdu kulturou od kryplu, nejvetsi ostuda, toho naseho herniho rybniku. A to co jeho obhajce tvrdi, me v tomto nazoru jen uvtrzuje, od je se v tom "bahne" skoro spokojene rochni.
Jsem rad, ze v dnesni dobe, nastesti ten ceskej rybnik, uz neni podstanej, protoze je spis zumpou, ze ktere si nekteri vykuci lovi sve kapriky (v pripade GP verejnopravdi). Na danich platim kazdy rok docela dost penez, bylo by to zadny rok pekny auto a nelibi se mi, ze za ne se dela neco takoveho.
Jinak obecne v rade svych traitu se radnim k minoritam, takze na tom, jak vnima hry vetsinove stado mi prilis nesejde, jelikoz mi staci, kdyz je nebude zakazovat a bude tu par osvicenych lidi, obchotnych je financovat a kupoty, tech par dobrych veci, ktere se delali. Pravdou, je ze prave prijeti her vetsinovym stadem, podporove takovymi hloupymi porady, je hlavnim upadkem kvality prumernych her, v polednich rekneme 15,17 letech. Cokoliv, co se dela se zamerenim na lidi s IQ90 (==deti) s tim, ze oni toho moc nepotrebuji, je jednoduse zlo. myslim, ze bychom se stejne jako treba Komensky meli snazit "pozvednout" prosty lid, nez mu pred cenich cpat podbizivou hezky zabavenou slichtu, ktera by mu stacila, nad kterou se nemusi premyslet. -
To je bohužel pravda. *3*
-
Možná se podíval na nějaký pořad o hrách a usoudil, že je to pro děti. Moc se nedivím.
-
samozřejmě. když má o kulturnosti her rozhodovat člověk, který učiní myšlenkový veletoč "hra -> hrát si -> děti", tak se to nikam nehne. Kdyby zůstal jen u toho, že hry nejsou zmíněny v oficiálních ustanoveních, tak budiž, dogmaticko-papírenských ouřadů je habaděj a aspoň za nima stojí nějaký text, byť zastaralý. Spojit hry s dětmi... metalový koutek v Noci s Andělem zřejmě patří na nějaký satanistický kanál.
-
koukam, ze si se tohodle taky chytnul :).
-
"herní pořad jedině na ČT3, jakožto dětském kanálu" tak se nám minimálně pan programový ředitel pěkně odkopal.
-
hra byla sama o sobe hodne jednoducha. ale ta meta-hra - vyjednavani v pozadi, pripravy utoku atp. - to bylo to v cem excelovala.
-
Chvíli jsem to zkoušel, ale ten princip šel totálně mimo mě.
-
ja :). v 13. veku (+-) jsem mel nejvic utoku.
-
Duna online uz tu byla... tak pred deseti lety, ceska browserova strategie (konkurence webgame.cz)... hral jste nekdo? par tisic lidi tam bylo :%
-
juuu, super. porady o hrach jsou pro deti, dekuji milane fridrichu :).
-
Bude kolem sedmý.
-
Ahoj.Bude dnes podcast ke stažení? rád bych si ho v práci pustil na mém telefonku.Díky
-
trolovi by koukam prospel bitchslap od jeho hrdiny. pochybuju, ze bude mit nervy na takoveho fanatickeho fanouska.
-
TES Online jsme probírali pár dílů nazpátek, nadšení moc nevládlo.
-
Nedalo by se nekde na netu videt ten dil GP s "rytirem plechackem"?. Nevedel by nekdo? :)
-
re
rad bych popral celemu teamu GP hodne stesti a doufam ze i nadale budou pokracovat ,jinak otazka trosku mimo tema je , co si myslite o uverejnenych informacich o Tes Online ?.. myslite ze ma sanci uspet bez vyraznych inovaci, a vse co je u teto serie zvykem. kdyz porovnam skyrim online od fanousku kteri to splacali do par mesicu a bethesda co to dlea nekolik let a vyjde z toho takovy patvar ..diky moc :)