Přejít na výpis diskuzí

Fight Club - podcast

REDAKCE 16.11.2010 
10438 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ocelot23

Soutěž

Chtěl bych se zeptat jak dlouho tak přibližně trvá než příjde výhra z podcastu?A když ten den nejsem doma a tudíš není doručena mám možnost jí získat jindy? A případně jestli se lze nějak domluvit na času doručení nebo jestli je možnost poslat výhru českou poštou(na vlastní osobní náklady)
    A ještě .. nevíte jestli je ta Bad Company 2 o kterou se teď hraje steam verze? (a jestli ano že by tu byla možnost v případě výhry poslat steam kod po mailu a rozbalenou hru poslat normálně? (nebo klidně neposlat)
  • FreelancerSVK
    to bude tými koláčikmi z Amsterdamu :P
  • Robotron3

...

Jo a taky mate v popisku Bacha misto Polacka. Nevim, nevim, pripada mi, to kluci nak flakate, nic ve zlym... (taky soude podle chyb, co jsem v posledni dobe videl v novinkach a tak)
  • Robotron3
    Dneska se mi to nak netento. Nejdriv dlouhe povidani o dvouch filmeccich podle her, ktere si kazdy muze pustit a vidi to a pak povidacky o PSP2, coz jste mohli vedet, ze kdyz teprve pristi den budou oficialni informace, tak budete asi dost mimo. No a nakonec Lukas Grygar neveri Excaliburu...

Nic, pockam, az bude zas Dan Vavra *3*
  • Jozef123
    Tak si myslím že pokiaľ nemeškajú deň alebo dva tak je to v pohode *1*
  • Drom
    jj, to dopoledne jste dodrzeli asi tak 2x :D
  • oin.odin
    ... http://bit.ly/hljDGV ...
  • janchor
    Ne, ale brzo po obědě. Asi ten text budeme muset přepsat :)
  • Drom
    tak co? bude to dopoledne? *5*
  • claymen
    a kdo tě tady nechápe? :D
  • Jj, Ragnarok Online :) Moja srdcovka. A dozvedel som sa o nej práve z LEVELu.
  • Ragnarok online? To už je taky nějaká doba, co jsem hrál *1*
  • ales.smutny
    Ne, já vždy jen s K na konci :)
  • To jsi slyšel spatně.Další důvod přoč by jsi si měl zajít k tomu ušnímu
  • Ulric

Je to ten istý Ulric, čo pôsobil na CzechRO?
  • A odkud jsi?
  • Já vždycky slyšel vyslovovat slovo ,,pointa´´ jako foneticky: pojinta.
  • Ne, neplete. Má naprostou pravdu
  • oin.odin
    aspoň že ty ma chápeš ... :,(
  • claymen
    doposlouchal jsem se k tvému dotazu zrovna při čtení této diskuse :D a už chápu, proč si na něho tak čekal :D (všechno radši než se učit? :D)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit