-
Soutěž
Chtěl bych se zeptat jak dlouho tak přibližně trvá než příjde výhra z podcastu?A když ten den nejsem doma a tudíš není doručena mám možnost jí získat jindy? A případně jestli se lze nějak domluvit na času doručení nebo jestli je možnost poslat výhru českou poštou(na vlastní osobní náklady)
A ještě .. nevíte jestli je ta Bad Company 2 o kterou se teď hraje steam verze? (a jestli ano že by tu byla možnost v případě výhry poslat steam kod po mailu a rozbalenou hru poslat normálně? (nebo klidně neposlat) -
to bude tými koláčikmi z Amsterdamu :P
-
...
Jo a taky mate v popisku Bacha misto Polacka. Nevim, nevim, pripada mi, to kluci nak flakate, nic ve zlym... (taky soude podle chyb, co jsem v posledni dobe videl v novinkach a tak) -
Dneska se mi to nak netento. Nejdriv dlouhe povidani o dvouch filmeccich podle her, ktere si kazdy muze pustit a vidi to a pak povidacky o PSP2, coz jste mohli vedet, ze kdyz teprve pristi den budou oficialni informace, tak budete asi dost mimo. No a nakonec Lukas Grygar neveri Excaliburu...
Nic, pockam, az bude zas Dan Vavra *3* -
Tak si myslím že pokiaľ nemeškajú deň alebo dva tak je to v pohode *1*
-
jj, to dopoledne jste dodrzeli asi tak 2x :D
-
... http://bit.ly/hljDGV ...
-
Ne, ale brzo po obědě. Asi ten text budeme muset přepsat :)
-
tak co? bude to dopoledne? *5*
-
a kdo tě tady nechápe? :D
-
Jj, Ragnarok Online :) Moja srdcovka. A dozvedel som sa o nej práve z LEVELu.
-
Ragnarok online? To už je taky nějaká doba, co jsem hrál *1*
-
Ne, já vždy jen s K na konci :)
-
To jsi slyšel spatně.Další důvod přoč by jsi si měl zajít k tomu ušnímu
-
Ulric
Je to ten istý Ulric, čo pôsobil na CzechRO? -
A odkud jsi?
-
Já vždycky slyšel vyslovovat slovo ,,pointa´´ jako foneticky: pojinta.
-
Ne, neplete. Má naprostou pravdu
-
aspoň že ty ma chápeš ... :,(
-
doposlouchal jsem se k tvému dotazu zrovna při čtení této diskuse :D a už chápu, proč si na něho tak čekal :D (všechno radši než se učit? :D)