-
Kdy bude recenze na Dead island?Podle toho o jsem z této zatím docela opomíjené hry viděl to vypadá pěknou zombie akci s rpg prvky která by mohla velmi překvapit...
-
po updatu diskusí se nezobrazuje počet nových příspěvků od poslední návštěvy. (samotné nové příspěvky ale po otevření označeny jsou)
-
Nasadil jsem ajax hlasovani libi/nelibi a dost vyrazne prepsal vnitrek diskusi (tak 40%).
Kdyby byl nejaky problem, dejte vedet na bizi(zavinac)tiscalimedia.cz -
Nevim jestli je to verzema, ale JWPlayer, aspoň na jejich webu, umí skákat na místo videa, který ještě neni naloadovaný... Je to opravdu funkce bez který se člověk neobejde, nešlo by místní přehrávač nějak updatenout? (to samé platí pro podcasty)
-
-
seekovani ve videu neni zalezitost prehravace (ten uz to umi davno), ale serveru, ktery vydava video stream. A ten je momentalne nastavenej tak, ze to neumi. I tam se planuji vetsi zmeny.
-
Delame na trochu komplexnejsi zmene, ktera bude zahrnovat i HTML5 videa a pod.. Bude to ale jeste tak 3-4 tydny trvat.. Kazdopadne v tom updatu uz bude reseny i posouvani.. ;)
-
-
Bude recenze E.Y.E: Divine Cybermancy?
-
-
Doufám, že ne dříve, než bude venku patch.
-
-
Bug: čtenářské recenze lze hodnotit 2x
-
Když u videa mutnu zvuk zůstane vprostřed otravná ikonka repráčku.
-
narazil jsem na komicky pro vas bug, pro me ficuru. mohli byste vyradit z vyhledavani clanky, ktere jeste nebyly uverejneny. prave jsem si precet danuv treti dil o ai :). puvodne jsem se chtel podivat do diskuze druheho.
-
teraz keď ste na tom metacritic ... neplánujete k vašemu hodnoteniu niekde zobrazovať aj metacritic hodnotenie ???
-
-
Planujeme ;) Jen to bude jeste par tydnu trvat..
-
-
Zdravíčko. Nešlo by na spodek titlní strany kromě dvou hyperlinků "starší" a "novější" přidat taky číslování a pohyb pomocí něj, jako je to v diskuzích? Jde o to, že se proklikat o několik stran zpět trvá docela dlouho. Kdo se občas připojuje z mobilu asi ví, že i víc než jen docela *4* Design číslování stran z diskuzí by šel určitě převzít, je fajn.
-
-
kdyz bude cas, tak to lepsi strankovani udelam. Hlavni problem je v db narocnosti. Ted staci vedet, ze clanku je N+1. Pri slozitejsim vypisu stranek se musi spocitat presne, kolik clanku je. A zatim to nikdo nepotreboval :)
-
-
Je to super, díky moc *4*
-
Tak si pocet clanku uloz do cache a pri zmene prepocitej...
-
Aha, díky oběma za reakce *4*
-
-
Byl to puvodni plan, ale Bizi rikal, ze je tam nejakej problem.. ;) Uvidime, jestli si to tady precte, treba vám to vysvětlí taky - ja uz si to nepamatuju ;)
-