-
áá to jsem přehlédl děkuji
-
http://games.tiscali.cz/prave-vyslo/
-
Není problém tam ten post nechat a dovnitř dát něco ve stylu "Tento komentář byl odstraněn autorem," ne?
-
Zajímavá novinka, 3DS se předobjednává víc ne Wii - http://nintendo3dsblog.com/preorders-for-the-nintendo-3ds-are-selling-at-a-faster-rate-than-the-wii
-
Dobrý den nebylo by možné vždy začátkem měsíce udělat tabulku her co mají vyjít??Popřípadě které aktualné vyšli?
-
Občas se stane, že napíše něco ve smyslu: "Jak už říkali Pepa s Lojzou přede mnou, tak...", čímž sice na příspěvky reaguje, ale nikoli přímo.
-
Zdravím líbila by se mi funkce mazání vlastních postů (samozřejmě jen pro registrované), na které nebyla žádná reakce. Nevím jak moc je tohle forum vaše práce a jestli jej můžete tak moc editovat. Díky
-
Ono to tak dopadá, když se někdo někomu plete do práce. Dopadne to většinou špatně *1*
-
To by nebylo špatné kdyby i ostatní ( všichni nemusí ) přidali své hodnocení pokud hru hráli.
-
zpětně díky za upozornění *4*
Naneštěstí to nebyl double post přidán mnou, ale někým jiným z redakce, tak snad nebudu muset teď chvilku žít o chlebu a vodě (popřípadě napíšu *1* ). -
Já bych klidně k hrám dával i hodnocení jiných členů redakce než recenzenta. Už tam nemusí nic psát, jenom to číslo. Předpokládám, že je spousta lidí, kteří si oblíbili některé z pisatelů na základě společného oblíbeného žánru či série.
-
Když tak koukám na některé recenze zde. Nebylo by objektivnější u recenzí, hodnocení označovat "Hodnocení recenzenta" namísto "Hodnocení redakce", protože mám dojem, že takhle je nám podsouvána nepravda, neboť se nejedná o hodnocení redakce nýbrž o subjektivní názor recenzenta. Děkuji za objasnění
-
Tak mě napadlo, že jak se zužují ty posty, až pod ten nejužší nejdou přidávat reakce, proč to neudělat tak, aby tam ta reakce přidat šla, ale byla stejně široká a prolinkovaná s tím na co reaguje pomocí toho červeného pruhu vlevo?
-
Šéfe bleskaři, blesknul jsi tam dvakrát stejnou novinku. Strhávají vám prémie za double posty? *1*
Edit: Tak koukám, že jste to už opravili *1* -
uh.. eh tak dik *1* *1*
-
To je fakt :)))
-
vzhledem k tomu, že to už teď předhazují slovákům :D já jsem rozhodně pro
edit: hej, tak sem si přečetl kousek recenze na shanka, lepší než do oka drát, ale ta gramatika mohla být lepší :D -
Ukazuje to spravne.Par jsem si jich precetl a jsou dobre.Vetsinou co jsi tak ctu nejake ty "recenze" od uzivatelu tak jsou polovicni takze bych to tady treba ja uvital.
Nicmene at uz ty recenze jsou nebo mohou byt i v budoucnu sebelepsi tak mit tady uspech nebudou.
Pro vetsinu je dnes nadlidsky ukol naucit se anglicky + budou ti predhazovat ze jsi na CESKEM hernim webu. -
http://www.gamespot.com/users/eLite0101/contributions?tag=profile-nav%3Bcontributions
Toto su moje recenzie pre priklad, dufam ze vam spravne ukaze stranku s mojim profilom. -
Vsimol som si ze je mozne pisat ctenarske recenzie, staci byt registrovan. Bude to zniet asi haluz ale je mozne(tolerovane) postovat recenzie v anglictine? Dovod je ze ja uz nejaku dobu prispievam a pisem recenzie na gamespot.com a musel by som vsetko odznova spravne prekladat, takto by som len: copy>paste. Navyse nepouzivam CZ/SK klavesnicu a pisal by som bez diakritiky. Tiez som slovak a asi by malo par ludi problem(mohol bych sice skusit cestinu ale bolo by tam urcite prilis vela hrubok), takto by to bolo viac "neutral"? *4* Moje recenzie by tak boli viac smerovane pre uzavretejsiu skupinu ktora ovlada anglictinu. Aky je nazor redakcie? Dik