-
Bude Dan Vávra recenzovat Dead Money pro Fallout: New Vegas?
-
Bude Dan Vávra recenzovat Dead Money pro Fallout. New Vegas?
-
takú odpoveď som očakával ... (a nemyslím to ako urážku)
-
Nepoužívám.
-
a facebook nepoužívaš však ...
-
Protože není na Tiscali. A navíc o to tu nejde, dobrovolně nezveřejňuji žádné kontakty.
-
Soudě podle slov "hlavní emailová adresa" předpokládám že máš i nějakou sekundární kam ti může chodit spam. Proč nepoužiješ tuhle? *1*
-
Na to mám snad právo, ne? *1*
-
Nerad vydávám jen tak svou hlavní mailovou adresu a vytvářet si novou se mi kvůli TG nechce *3*
-
hmm možno je to úchylák pozor na neho ....
-
A proč ji skrýváš, máš snad potřebu vydávat se za někoho jiného? *2*
-
Osobitější a hlavně civilizovanější by se jistě diskuze staly, ale někteří nemají moc rádi svoje jméno (zvlášť v porovnání s nickem, který, na rozdíl od jména, mohli ovlivnit) . Mimoto by to dovolovalo sledování různými PR agenturami nebo zaměstnancem.
-
Poslední dobou mi to pořád ruší skrytou identitu. Je to docela otravné pokaždé editovat příspěvek.
-
byls jedinej kdo je stahoval, na rapidu jsou k mani plne verze :D
-
je mi jedno čim to nahradia len nech mi to rozšírenie v mojom prehliadači správne preklápa do HTML5
-
Dobry den, chci se zeptal jaktoze uz nemate na serveru zadne dema nebo aspon nevim kde je mam najit. na strarem tiscali games jich byla fura. dekuji za odpoved
-
vykašlete se prosím na ten flashový přehrávač videa, rozlišení 320x240 s 60% kompresí je out a vyskakující reklama při skákání v čase je asi nový způsob prudění uživatele.. :)
-
odkaz na bleskovkách 13:50 Ukázka, jak bude vypadat Resident Evil 2 a Ridge Racer na PS Phone. hází někam jinam
-
posim o pomoc neprehravaji se me videa trerba na Dead Space nevite co stim.
-
Zdena ? *3*