Přejít na výpis diskuzí

Připomínky / náměty / bugy

REDAKCE 28.10.2010 
3131 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ahoj,

rád bych vás upozornil na jeden bug, který si myslím, že byste měli opravit. 

Před 2 týdny jsem si stěžoval na nepřehlednost hlavní stránky a také na fakt, že jste zrušili Bleskovky. Následující den jsem si všiml, že Bleskovky už fungují a domníval jsem se, že se jednalo pouze o nějaké momentální zmizení. Není to tak úplně.

Bleskovky se zobrazují pouze na hlavní stránce číslo 1 a jakmile kliknu na starší zprávy (strana 2 a dále, tak zmizí). Potud možná záměr (přestože si myslím, že není důvod je nezobrazovat i u strany 2 a dále). Jakmile se ale proklikávám dopředu od starších zpráv, tj. jdu ze strany 2 na hlavní stranu 1, pak se Bleskovky nezobrazují ani na hlavní straně 1. Jediný způsob, jak je zobrazit, je pak kliknout na logo Games.cz. a načíst stránku znova. Ověřil jsem si to jak v Chromu, tak Firefoxu. Jedu na Win 7. 

Teď jsem zvědav, zda si tohle někdo od vás přečte a moje snaha bude mít nějaký vliv nebo jen plýtvám energií. :)

Jirka

• MickeyMutant
    Nespadlo vám náhodou něco do čtenářskejch recenzí? Takovej v podstatě úplně nevinnej dotaz.

EDIT: Všiml jsem si, že v novém Levelu vyšel článek „Politika v herním světě, zn. vážně i nevážně“ s obrázkem ze hry Pussy walk. Chtěl bych se v téhle souvislosti zeptat, jestli nehodláte přehodnotit svůj negativní postoj k založení karty této hry na Games a zároveň přepisuji svou starou šuplíkovou recenzi pro případ, že byste se přehodnotili.
    • kompenzuj si svoje politicky nazory jinde *2*
  • Něco na pobavení :D

https://www.youtube.com/watch?v=eCPU3XzITiI
  • Dobrý den, obrátili se na mne dva spolužáci, že mají blokaci příspěvků na 30 dnů, bez udání důvodů. Je možno na to seriózně odpověďet?

• Dobrý deň.

Mám notebook s windows 10, a mala by som zaujem o hru Kao the kangaroo 2000 dalo by sa niekde niečo take zohnať ? Chcem to pre syna dakujem 

• Dobrý deň. Nainštalovala som si tu hru , hudba zvuky pekne idu ale nevidim obraz a synka to velmi trapi a zaplatila som 6 euro , viete mi niečo k tomu poradiť ? 

dakujem

• cms.sarka-tmejova

Tady můžete pořídit všechny tři díly pohromadě: https://www.gog.com/game/kao_the_kangaroo_trilogy

• Proč nebudou konference z GC živě? *16*
  • Měl bych otázku ohledně čtenářských recenzí. Neplánujete zvednou počet znaků? Napsal jsem pracně recenzi k jedné z mých oblíbených her, ale pak jsem zjistil, že jsem limit překročil o nějakých 1200 znaků. Přitom mi nepřijde, že bych se nějak moc rozepsal. Vím, že 10000 znaků je už celkem hodně, ale pro vyjádření pocitů z některých her to asi nestačí. Dík a hezký den ;-)
  • Zdar. Mal by som technicky dotaz k RSS k podcastu. Dalo by sa spravit aby RSS obsahovalo aj odkaz k obsahu konkretneho podcastu, ten 'trvalý odkaz'? Myslim ze bezne je to vlozene medzi v kode feedu.
    • blixa
      Urcite by to slo, pisu to do to-do-listu. Dik.
  • DSemik
    Co takhle zavést nějaký systém sledování diskuse? Mít otevřených spoustu oken není moc příjemné, nehledě na to, že lidé často nepoužívají jen jeden počítač.
    • bizi
      Diskuse se jeste budou vyvijet. Ad vic pocitacu... pri prihlaseni by se mely pocty prectenych polozek pamatovat.
      Zatim jsem dodelal filtrovani clanku podle platforem (zakladni rozdeleni je PC/Konzole, dale lze filtrovat rovnou na platformu). V patek se nasadi.
      • DSemik
        Je vážně příjemné vidět, že se web vyvíjí a přidávají se další možnosti. Jen tak dál.
        • bizi
          test
          • bizi
            test2
  • Mám tu reklamu na mykozu nohou, je to docela hnusny a dela se mi špatne nemužete s tim neco delat?
    • Chim
      Stačí základní hygienické návyky.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit