Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Zdědila jsem byt po babičce a chtěla jsem se do něj co nejdříve nastěhovat, jenže uvnitř zůstalo obrovské množství starého vybavení a nepotřebných věcí. Hledala jsem firmu, která zvládne kompletní vyklizení bez zbytečných starostí a nakonec jsem narazila na https://vyklizeninaklic.cz/ Byla jsem mile překvapená jejich přístupem i rychlostí. Termín jsme domluvili velmi rychle a oceňuji, že fungují nonstop 24/7. Přijeli přesně na čas a pustili se okamžitě do práce. Vyklidili starý nábytek, spotřebiče i další odpad a všechno sami odvezli. Nemusela jsem nic organizovat ani shánět další služby. Všichni byli ochotní, slušní a práce jim šla opravdu rychle od ruky. Za mě velká spokojenost a určitě bych jejich služby doporučila dál.

• No, pokud člověk bydlí v nájemním bytě, tak toto často opravdu může být problém. Když jsem například začal s podnikáním, tak jsem narazil na to, že v pronajatém bytě nemohu mít sídlo firmy, protože si to majitel prostě nepřál. Naštěstí to ale už tehdy šlo vyřešit tak, že jsem si zařídil sídlo virtuální. 

• Člověk by si myslel, že po stěhování už má to nejhorší za sebou, ale změna trvalého bydliště s sebou kolikrát nese mnohem víc komplikací než balení a následné vybalování a uklízení všech těch věcí. No naštěstí už to mám za sebou a doufám, že už nic takového dlouho nebudu muset řešit.
    • ivannavratil386

Zdravím. Naprosto s vámi souhlasím. Také jsem si tím zrovna musel projít. Nic příjemného to není. Nicméně měl bych pro vás jednu radu. Pokud se někdy v budoucnu stane, že si budete muset měnit svůj trvalý pobyt, doporučuji to udělat přes tuto stránku. Je to tak o něco jednodušší.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit