Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • SisaF

Tepelné čerpadlo zní výdaje za vytápění, super! Když jsme ho instalovali, obložili jsme stěny v technické místnosti obklady z voděodolného extrudovaného polymeru Polyforce. Tyhle panely zvládnou vlhkost, jsou proti poškrábání a montáž byla hračka jen lepidlem. Odolají vodě i párům, vypadají luxusně a vydrží věčně. Žádné starosti s údržbou!

•  Máme rodinný dům v Kroměříži a letos jsme se rozhodli investovat do nového topení. Staré topení už bylo neefektivní, a tak jsme začali hledat moderní řešení. Narazila jsem na https://plynoservisjd.cz/ a po prozkoumání služeb jsem se rozhodla je kontaktovat kvůli instalaci tepelného čerpadla. Domluva byla jednoduchá, technici přišli, vše vysvětlili a navrhli řešení přesně podle našich potřeb. Instalace proběhla hladce, všechny funkce byly odzkoušeny a vysvětleny, a topení funguje efektivně a tichounce. Oceňuji profesionální přístup a jasné informace. Pokud někdo hledá spolehlivou firmu na tepelná čerpadla Kroměříž, moje zkušenost byla dobrá.

• tomasperny

Tepelko je určitě fajn, ale hodně záleží na tom, jak to máte vlastně vyřešené v rámci tarifu a tak. Protože co si budeme povídat, když mám levnou elektřinu, tak to prostě nebudu řešit. Proč by? Jako dodavatelé energií dneska dokážou vlastně nabídnout fakt leccos. Záleží jenom na lidech, jaké podmínky si pak domluví

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit