Přejít na výpis diskuzí

Andrej Babiš

OSOBNOST 31.12.2006 
1302 příspěvků
Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • MartinDyntar
    Polské stíhačky opět ve vzduchu. Rusko
    provokovalo poblíž Británie, tzn. ,,jinými slovy mezinárodní válečný
    konflikt Ruska s NATO se skutečně konečně pomalu dnes blíží. Hurrrá!!! Všichni s Tomášem Ortelem v čele českého odboje vzhuru do boje za českou vlast která nám sama dala velké howno." :-) MD

• MartinDyntar
    Polské stíhačky opět ve vzduchu. Rusko provokovalo poblíž Británie, tzn. ,,jinými slovy mezinárodní válečný konflikt Ruska s NATO se skutečně pomalu dnes blíží." MD

• MartinDyntar

,,Mrzí mě moc, je mě moc líto že štědrý den nemužu už strávit s Dari." MD.

• MartinDyntar

,,Omlouvám se za své nevhodné žertování nebylo to vubec vtipný, bylo to podpruměrný vtipkování a velice i primitivní, mám ted v RIAPSu velké problémy a beru to vše samozřejmě dnes vážně. Vytrpěl jsem si ve skutečnosti s tím vším pěkné psychické trauma a těžké psychické problémy! Nevím, nepamatuji se zda moje matka na rakovinu plic už nezemřela předčasně neštastně v zimě ve 41. letech, nikdy na to v životě dnes nezapomenu! Měla hluboce sama neštastný život i hluboce neštastnou smrt! Neumírala už s pocitem lehka u srdce, měla před smrtí se svým umíráním
    velice velké a velice neštastné největší své osobní výčitky svědomí! -
    Byl bych skutečně moc rád a byl bych osobně dnes štastný kdyby mě přála
    před neštastnou smrtí abych se jednou v životě ze schizofrenie sám
    uzdravil. Je to pro mě dnes tak trochu jako dnes i pro Campina v officiálním hudebním klipu německých DIE TOTEN HOSEN! k jeho písni "Nur Zu Besuch", na štědrý den si ho hudebně nesmírně rád připomenu. Ten kdo skutečně miluje odpouští!". Martin Dyntar.

• MartinDyntar

,,Omlouvám se za své nevhodné žertování nebylo to vubec vtipný, bylo to
    podpruměrný vtipkování a velice i primitivní, mám ted v RIAPSu velké
    problémy a beru to vše samozřejmě dnes vážně. Vytrpěl jsem si ve
    skutečnosti s tím vším pěkné psychické trauma a těžké psychické
    problémy! Nevím, nepamatuji se zda moje matka na rakovinu plic už
    nezemřela předčasně neštastně v zimě ve 41. letech, nikdy na to v životě
    dnes nezapomenu! Měla hluboce sama neštastný život i hluboce neštastnou
    smrt! Neumírala už s pocitem lehka u srdce, měla před smrtí se svým
    umíráním velice velké a velice neštastné výčitky svědomí! - Byl bych skutečně moc rád a byl bych osobně dnes štastný kdyby mě přála před neštastnou smrtí abych se jednou v životě ze schizofrenie sám uzdravil. Je to pro mě dnes tak trochu jako dnes i pro Campina v jeho písni "Nur Zu Besuch"". Martin Dyntar.

• MartinDyntar

,,Omlouvám se za své nevhodné žertování nebylo to vubec vtipný, bylo to podpruměrný vtipkování a velice i primitivní, mám ted v RIAPSu velké problémy a beru to vše samozřejmě dnes vážně. Vytrpěl jsem si ve skutečnosti s tím vším pěkné psychické trauma a těžké psychické problémy! Nevím, nepamatuji se zda moje matka na rakovinu plic už nezemřela předčasně neštastně v zimě ve 41. letech, nikdy na to v životě dnes nezapomenu! Měla hluboce sama neštastný život i hluboce neštastnou smrt! Neumírala už s pocitem lehka u srdce, měla před smrtí se svým umíráním velice velké a velice neštastné výčitky svědomí!" MD.

• MartinDyntar

,,Všem Babišákum a všem pražákum vzkazuji Trutnov dnes žije!" :-)

• MartinDyntar

,,Přeji Andreji Babišovi s jeho hnutím ANO a
    všem redaktorum a správcum diskuze.osobnosti.cz příjemného a bohatého
    Ježíška, jsem rád že mě tu v mích komentářech na diskuze osobnostech.cz
    muj altruismus a mé volnomyšlenkářství rádi ještě sami tolerují, já
    advent, já štědrý den strávím možná na ulici nebo v kanále ještě nevím
    uvidí se, 🙂, ale byl jsem na to už na CHB upozorněn 🙂,
    ale vím prostě jediné DIE ROTEN ROSEN!: "Wir Warten Auf Christkind"
    ("Všichni Čekáme Dnes přece na Ježíška"), ale i na ulici a i v kanále se
    dá přece s blue-tooth reproduktorem v ruce s punkerama a s bezdákama i s
    fetkama přece dobře slavit, zatím ještě venku nemrzne." 🙂 MD., Martin Dyntar za ligu, ne v lihu 🙂, nikdy ne v lihu 🙂, za hnutí "lepší Trutnov!" a "Trutnov zítra!" 🙂, dnes punker, vlastenec, folk metallista, altruista, volnomyšlenkář a levicový anarchista a i levicový humanista 🙂 🙂

• MartinDyntar

,,Přeji Andreji Babišovi s jeho hnutím ANO a všem redaktorum a správcum diskuze.osobnosti.cz příjemného a bohatého Ježíška, jsem rád že mě tu v mích komentářech na diskuze osobnostech.cz muj altruismus a mé volnomyšlenkářství rádi ještě sami tolerují, já advent, já štědrý den strávím možná na ulici nebo v kanále ještě nevím uvidí se, :-), ale byl jsem na to už na CHB upozorněn :-), ale vím prostě jediné DIE ROTEN ROSEN!: "Wir Warten Auf Christkind" ("Všichni Čekáme Dnes přece na Ježíška"), ale i na ulici a i v kanále se dá přece s blue-tooth reproduktorem v ruce s punkerama a s bezdákama i s fetkama přece dobře slavit, zatím ještě venku nemrzne :-) MD., Martin Dyntar za ligu, ne v lihu :-), nikdy ne v lihu :-), za hnutí "lepší Trutnov!" a "Trutnov zítra!" :-), dnes punker, vlastenec, folk metallista, altruista, volnomyšlenkář a levicový anarchista a i levicový humanista :-) :-)

• MartinDyntar

,,Není dnes ve vládě koho jiného už dnes volit než ANO a Andreje Babiše, je to dnes v České Republice vždy to nejmeší politické zlo." MD.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší