-
Pane, jestli věříte v Babiše, tak jste dost najivní. Babiš je největší Česko-Slovenský zloděj za posledních 150 let. Nechápu, že tohoto (nemůžu ani napsat člověka) je schopný někdo volit, bohužel to svědčí pouze o velice nízkém IQ většinové populace ČR. Babiš lže jako když tiskne.
-
Možná, ale i tak ho budeme volit, protože je tím nejmenším zlem, které nám všem hrozí! Staré politické struktury si tady bezostyšně řádí a manipulují se vším, co nás obklopuje, je na čase to změnit, a to hned, třeba s Babišem.
-
je to hajzl *16* *12*
-
Ahoj, všem pro i proti Babišovi přeji hodně zdraví do nového roku. Již mám " své " roky ale nikdy jsem nebyl v žádné politické straně. V poslední době cítím, že bychom pro naše děti a vlastně i pro nás mohli něco udělat a zbavit se lhářů, demagogů a zlodějů v naší politice, tipu pana Kalouska kterému lidé říkají " bourací pneumatické kladivo České Republiky " Po dlouhé době jsem zase začal věřit, věřím v pana Babiše a doufám, že ANO uspěje ve volbách a nebude potřebovat PODRAZÁKY z ČSSD.
-
Myslím, že by jste se měla nechat vyšetřit.
-
Co na to Chocholoušek?
-
No a co vám brání jít do politiky a dělat to "konečně správně", podle vašich představ, když jste tak moudrá?
-
Je zajímavé,že tomu kdo nám dává obživu nedáváme a tomu kdo nás okrádá olizujeme ruce.Asi pán Babiš šlápl někomu na kuří oko.
-
Jsi trapný.Zalez.
-
Naprostá pravda.Zlomyslnost je zášť.
-
Babiš je chlap na pravým místě.Jeho výhodou je,že když mluví tak mu lidé rozumí.Je to náš podnikatel.
-
Zatím podnikám skoro čtvrt století a v Babišovi nevidím problém, ale zastávám pravidlo, že normální je nekrást. Je to velmi prosté.
-
No právě.Obyčejní lidé vždycky makali na druhé.
-
Jste na velkém omylu, paní neobyčejná. Patrně ani netušíte kolik, jak vy píšete, obyčejných lidí podniká souběžně se zaměstnáním a údajné magii účetnictví, daním, výpočtu zisku dokonale rozumí a dokonce si dokážou vypočíst i důchod (není to naprosto nic závratného). Sám, osobně podnikám již od revoluce, podotýkám, že poctivě a myslím, že i celkem úspěšně. Velice vítám politiku pana Babiše, neb je to opravdový odborník a přesně ví, kterými křivými cestičkami se korunky kutálejí. Ve vyspělých zemích mají všude promyšlené kontrolní mechanizmy a proto jejich ekonomické výsledky vypadají podstatně lépe než ty naše. EET u nás zaspala minimálně 25 let, bohužel. Toho, kdo podniká poctivě, nemůže přece žádná kontrola zaskočit. Pouze potrefené husy stále kejhají a snaží se o zachování starých nepořádků. Přesto věřím, že těch poctivých podnikatelů je většina a pan Babiš pro ně není naprosto žádným strašákem, naopak.
-
Hloupému národu si stačí přečíst Blesk a myslí si, že jsou v obrazech.
Člověk, kterého to zajímá a chce spravedlnost si to umí zjistit,člověku hloupému a sobeckému stačí pár koupených článku na internetu nebo noviny pochybné minulosti a pověsti. -
Přijde mi to jako ve středověku. Tehdy taky nevelel rozum, spravedlnost, ale jen ten hňup co byl u moci. A lidé, hloupé ovce mu vše věřili.
-
Zajímavé, že ti co nikdy nepodnikali ho volí, tak si to nějak pletete. Jelikož ti co podnikají ví sakra něco práci.
Jestli Vám na Slovensku nevadí korupce, tak si ho prosím vemte zpět. -
Férový, ale jen k sobě *2*
-
Já to slyšela než to stáhli, to byl trapas. Ani si neuměl vymyslet pořádnou výmluvu. Prý: "No a , že ta firma patřila mým dětem a bratrovi mé přítelkyně" *15* *15* Je tak arogantní, že si ani neumí obstarat pořádný výmysl. Tohle by napadlo každého blbečka v ČR. Založit pidi firmu převést ji na rodinu, ta dostane dotace a pak si jí vzít zpět.
Ale už se o tom nemluví, tak to zmizelo v dáli. *3* -
Jupí nekradou tolik jako tamti?? *15*
No aspoň si člověk nepřipadal jak za totáče.
Já si už tak připadám. Babiš kontroluje média, Babiš kontroluje konkurenci. Zničí menší firmy kolem sebe a zbudou tu jen 3 až 5 firem. A Vy a Vaše děti budou chodit do továren, mít stálý příjem, práci, všichni všechno stejné atd...To tu už bylo. Škoda, že slušní lidé jsou už mrtví nebo moc mladí a vládnou tu děti komančů.