-
,,Už by to skutečně mělo být na policejní ochranu! Ale jsem přece vysoce
nepohodlný, vysoce nepotřebný a jen odpad že typicky české typicky
lhostejné swině, at si druhý pikaj za to že se ve společnosti dnes ozvou
a postaví sami vždy za dobrou a správnou věc, co z toho dnes kurwa mám,
vubec nic!!!, všude ted jen největší problémy s takovými bezpáteřnými
dnes českými swiněmi v řadě, těch v Česku je že se jich člověk dnes sám
ani nedopočítá, nikdy nedopočítá, nenávidím vás!!!, proto i rád říkám vy
si tu potřebujete sami zažít, vytrpět a poznat dnes to samé co dnes už
Ukrajina s Ruskem, swině český lhostejný!!!, z vás mám akorát velké
howno, jediný co už mužu abych byl sám ve výhodě je akorát dnes nemít
žádné srdce a nemít už žádné slitování a nemít ani už žádné svědomí,
proto ted i v poslední době hodně poslouchám jedině už německé
RAMMSTEIN! (jejich nejlepší dnes písně "Asche Zu Asche", "Tier",
"Bestrafe Mich", "Klavier", "Alter Mann", "Sonne", "Ich Will", "Mutter",
"Adios", "Im Nebel" a "Mein Teil"), právě to k tomu dnes celé směřuje!"
MD., Martin Dyntar. -
,,Nemužu o tom mluvit, ale viděl jsem v tom opuštěném lese u opuštěného pozemku ministerstva vnitra u areálu Vyšší a Střední Vyšší Policejní Školy v Hrdlořezích (kde si mě v noci prolustrovaly, resp. ověřily mou totožnost a nechali mě v noci nad ránem jít) pilky na řezání pověšené na větvi a na opuštěném pozemku ministerstva vnitra byli lopaty položené do země, intuitivně mě došlo že bezdomovce tam snad možná i nejspíše s největší pravděpodobností snad asi zakopávají (jen přirozené obavy a jen domněnka, nebyl jsem si tím vubec jistý, ale říkal jsem si co kdyby skutečně k tomu došlo na takovém místě kde by bezdomovce už nikdo nehledal) a měl jsem velký fyzický strach z toho že bezdomovce tam snad i možná asi skutečně zakopávají do země, pohřbívají do země a mohlo by se to stát klidně tu noc kdy zkolabuju fyzickým vyčerpáním a podvýživou i mě, brečel jsem! a přelezl jsemv noci nad ránem vysokou bránu s ostnatým drátem, přes který jsem hodil bundu a vysokou bránu s ostnatý drátem tak přelezl, byl to pro mě nadlidský fyzický výkon, ke kterému mě dohnal strach, měl jsem velké štěstí že jsem prošel areál Střední a Střední Vyšší Policejní Školy v Hrdlořezích pak nad ránem přes vrátnici, kde si vyžádali občanský prukaz a ověřily mou totožnost, ven zpět na ulici a nechal se v těžké životní situaci či v těžké životní nouzi pak raději ve VFN na Praze 2 pak dobrovolně hospitalizovat." Martin Dyntar.
-
Кто убил Игоря Талькова na You-Tube (skutečný neštastný životní příběh či neštastný životní osud zavražděného protirežimního ruského zpěváka a folkaře Igora Talkova) ,,právě ted sleduju, taky jsem pro tuto českou společnost dnes jaká je se svým jedinečným až fanatickým smyslem pro čest a spravedlnost dnes vysoce nepohodlný a možná mě chce také už dnes někdo skutečně konečně už vidět dnes zavražděného a mrtvého." MD., Martin Dyntar, Trutnov.
-
,,Také proto i dnes nejvíce lidem už pak nejvíce chýbí právě dnes pozitivní, kladná a silná hrdá lidská osobní vždy sebeucta a osobní lidské svědomí! Zvykly jsme si dnes bohužel už na to že se dnes už téměř každému anebo alespon už většině lidí dnes mnohem líp vždy žije už dnes právě bez toho, už dnes bez jejich kladné silné a hrdé osobní své sebeucty, bez osobní dustojnosti a bez lidského osobního i svědomí. To je hlubinně psychoanalitický pohled!" Martin Dyntar.
-
Vyj*baný zk*rvenec co za dob komoušů dělal donašeče ! *16* *10*
-
,,Největší dnes morální, pro Vás nemorální swině, která potřebuje "psychicky" také zlomit, zavřít hubu a umlčet! Miluju sado-masochismus, nevěřily by jste už sami vubec tomu! Jste stejně všichni možná pracovitý, ale stejně vždy větší typicky české swině mnohem více než já! At žije v České Republice dnes BDSM komunita! Jdu poslouchat německé RAMMSTEIN! a poctivě honit, víte kolik dnes máme všichni v sobě už agresivního sadismu? Právě dnes, v dnešní době vždy tolik že by i Vám a nikomu už dnes na honění nikdy 24. hodin dnes už stejně ani nestačilo!" největší dnes "swině" z Trutnova Martin Dyntar.
-
Pan Babis jen bude prelevat statni penize do sveho monopolu.Nic vic nic min a takto se bude obohacovat na nas ucet, ktery zaplati danovy poplatnici.
-
-
Pan Babiš již přelévá státní peníze do svého monpolu. A vše zcela zákonně. A bude ovlivňovat nyní i tvorbu zákonů. Má na to právo, dostal mandát od voličů. To je demokracie. A navíc, přes vlastněné deníky bude ovlivňovat i veřejné mínění, atd. Možná nechce být 2. nejbohatší v ČR, ale 1. nejbohatší v ČR. Tak nashledanou v příštích volbách.
-
-
Bere pan Babiš v současnosti PLAT jako premiér nebo stejně jako Hitler ho dává na oltář hnutí ANO. Jako ministr financí ho " prý " první rok určitě nebral?
-
The czech prime minister.
-
,,V RIAPSu jsou pěkný swině a hyeny co pro peníze ničí lidské životy a
dopouští nehumánní, nelidský hyenismus, těším se až jim v nejbližší době
naplyvu do ksichtu, to jediné co si rád s ukončením nájemní smlouvy na
CHB ještě rád vychutnám, takový nelidský swině měli by všichni v RIAPSu
pochcípat, stará bolševická swině ředitelka RIAPSu Zuzana Kozáková,
Honza Pfeifer tel. 603 521 796, Lucie Skalská tel. 725 720 375, Milena
Bubnová i Mirka Janku, Karolína je vedle Andrejky Toneiserové také
dobrá, té si vážím, a Andrejka Toneiserová tel. 607 061 236, kterou mám
rád chce stejně v nejbližší době z RIAPSu odejít pryč, nedivím se jí že