-
Protože Babiš zadlužuje Česko,tal mu bude třeba znárodnit veškerý majetek jeho rodu,na náhradu jím nadělaných škod.
-
,,S největší pravděpodobností má být nejspíše uplatný a uplacený soudní znalec i nakonec soud, soudce." MD.
-
našel jsem záznam narozdíl od vás kapitalistů kteří dobře víte že komunisti zradili pracující lid již po sametu kdy jim dali důvěru občanského fora a oni rozkradli národnímajetek Roman Vaškůj Klaus Babiš.
Záznam z května 2013 ukazuje jak si žije Babišová a je nani veden záznam Vaterland Erika Youtube jeto nacistická zakázané slovo jaké luxusníauto má Babiš a to tiiiiiiiiiiiiii ostatní kapitalisti taktéž zakázané slové Ombucmanka zakázané slovo jen mnoho tisku brožur halte aus Halte firn
Brachtl Antonín z Hrádku -
,,Ale ten náš konzumní blahobyt s válečnou situací Ruska s NATO ekonomicky konečně brzo skončí!" MD.
-
,,Tady v té zemi to je vše tak nenávratně vše rozkradené a zkorumpované že dnes nechápu české vlastence že jim to ještě za to dnes vubec stojí obětovat svuj život a umírat za tak zkurwenou zem!" :-(
-
,,To vídí každý jak to tady v tom českém státě všude hnije rozkrádáním státu a uplatky, a českou korupcí a českou zkorumpovaností! Je to zkurwená zem!, za kterou už dnes nikomu nestojí ani bojovat, tady to všude jen hluboce hnije a jen nejvíce hnije a nejvíce vždy ve vysoké politice ve vládě, tam se slušný a poctivý člověk nikdy nedostane, tak je to lobbingem systémově dnes celé nastavený, ale podřizovat a hrbit se, hrbit svou páteř před špatnými zákony máme a musíme vždy bez rozdílu všichni přivírat nad tím vším jen oči!." MD.
-
Text Vašeho příspěvkuprasklí ráfek kola duše plášt Scgwelbe vnoci pod Lopeníkem a nebyla tam ani prostitutka z Agrofertu nebo paní Babišová coby mně zasponzorovala není to levná záležitost tisíc sto korun a neměl stejný druh pláště kvality SChwelbe,jen Made in PRC Gripper polské kvality z Náchoda.
Jel jsem včera vyzkoušet opravené kolo a ozval se výbuch auto Kwitové to nebylo jak mně šikanovali soudruzu z Hradu Minářovi bolševici ,vybuchl jim muniční sklad ve Vrběticích v den Svatého Havla Bože přeci jen existuješ jak měli napsáno slovenští vojáci Gott mit Uns v době Judr Tissa.
Jen kukuričku máte moc genovou velkou a Melčice mají normální,ale slépky kohůti žerů aj posbírané z klásku sebrané napoli jeto trpělivost Božská i námaha vest nakole nemám auto ani socialní příjem jako vaši politici Sobotka s výplatou náhrad za cestovné na benzín ,když jedu nakole a nikdo mně nedává ani sociální dávky ani nesplácí dluh ti co si vypůjčili odemně peníze to je Borde i Krize jak napsáno na železničním mostě přes Váh v Trenčíně,kdy si koupíte Hrad v Trenčíně Babišovi,když máte státní rozpočet z vašich daní jen pro sebe A VEŠE SLUHY A NA TENISOVÉ TURNAJE AGROFERTU.
v NEW yOURKU V NEMŠOVÉJ JSEM BYL PRO LÁHEV SKLENĚNOPU NA VODU ZE STUDÁNKY PĚKNÝ dANCING I pIZERIJE ALE POUZE JEDEN ČLOVĚK HLEDĚL DO KÁVY PŘED OBŘÍ OBRAZOVKOU S TENISEM HRÁLA JAKÁSI sTREJCOVÁ PŘI SOVĚTLENÍ S lARSENOVOU .
dOM JSEM JEL UŽ POTMNĚ A ZACO TEN TENIS TAK PLATÍ TO NECHÁPU -
,,Jen mi závidíte bezpáteřný swině český čeho nejste sami u sebe (dnes už sami) schopný, mužete mě tu rádi Stigmatizovat i znevýhodnovat, stejně vás tu mám sám dnes hluboce už u prde.., nejste sami bez psychiatrické diagnozy nikdy o nic lepší ani o nic více dnes duševně zdraví, sám nemužu také vědět a nemužu už sám ani vyloučit zda sami nemáte nějakou poruchu osobnosti i bez officiální psychiatrické diagnozy swině český povrchní a pokrytecký, Stigmatizujte vždy rádi, necítím se být už dnes stejně v české společnosti a v České Republice vubec kulturně doma a právě v tom je ten větší kulturní problém, nikoliv v mém duševním zdraví, podívejte se nejdříve upřímně do zrcadla vy sami na sebe asi s jistotou dnes mužete říct a tvrdit že právě jedině vy jste dnes duševně plně vyrovnaný a duševně vždy zdraví. Podívejte se sami na hudební klip německých RAMMSTEIN! k jejich písni "Mein Teil" co vše je dnes v našem lidském hlubokém podvědomí o sobě a co vše je dnes v tolik hluboké lidské přirozenosti čím vším si člověk u sebe dnes duševně má projít. Swině český pokrytecký nemáte už žádné právo druhé lidi Stigmatizovat na duši, to se vám v životě jednou vrátí, a velice už nelítostně a velice už nemylosrdně! Budte si tím jistý!" MD.
-
Pan Babiš je druhý nejbohatší čech po Petru Kellnerovy a nejbohatší slovák
-
,,To vídí každý jak to tady v tom českém
státě všude hnije rozkrádáním státu a uplatky, a českou korupcí a českou
zkorumpovaností! Je to zkurwená zem!, za kterou už dnes nikomu nestojí
ani bojovat, tady to všude jen hluboce hnije a jen nejvíce hnije a
nejvíce vždy ve vysoké politice ve vládě, tam se slušný a poctivý člověk
nikdy nedostane, tak je to lobbingem systémově dnes celé nastavený, ale
podřizovat se a hrbit se, hrbit svou páteř před špatnými zákony máme a
musíme vždy bez rozdílu dnes všichni přivírat nad tím vším stále jen oči!." MD.