-
Já si myslím, že by měl táhnout, odkud přišel a vzít s sebou všechny zasrané Slováky, kteří se v Čechách roztahují, jakoby tady byli doma!!! A přitom nemají ani tolik slušnosti, aby mluvili česky!!! Kde to jsme?!?!?! Ať si táhnou pracovat třeba do Rakouska a tam si zkusí konverzovat česky! Do hodiny budou bez práce!!! Jak dlouho to, my Češi budeme zase trpět?!?!?
-
-
Já znám asi jen jednoho Slováka, co mluví česky.Říká,že nechápe proč ti Slováci co tu žijí česky neumí nebo nemluví. Jinak jsem poloviční Slovenka,tak si dejte raději bacha co vypotíte za názor. Globalizovat je to nejhorší co je. Jsem srdcem Češka a stejně tak můj táta, narodil se tu.Ale s názorem, že Babiš do České politiky nepatří je pravda,proč nešel do politiky na Slovensku,že by tam bylo málo peněz?? *7*
-
Pan Babiš by se na rozdíl od vás domluvil i Rakousku a nejen tam, protože je to vzdělaný a inteligentní člověk. Aby jste se tím češstvim nezalkla. Jak si vůbec někdo tak primitivní, jako vy může dovolit někoho kritizovat. Tak sprostou ženu, už jsem dlouho nezažil, je mi z váš špatně, styďte se. Antonín
-
-
https://www.facebook.com/spotboxlive/videos/781894128524402/?pnref=story
I TOTO BYSTE MEL VIDET TOHLE BYL, PRVNÍ PLOT KTERÝ PŘELÉZELI
VIDÍTE TAM ŽENSKÉ???, -
Jsem přesvědčen,že horší to být nemůže,to co předvedli pánové-soudr,
Klaus + Zeman Jak si rozuměli v Opo Smlouvě,jejich spolupráci vidíme dnes
jak jsme spokojeni. Proto souhlasím s jakou-koliv změnou.Z toho plyne jak
se oběvují pomluvi!! Že máme presidenta ,který také byl komunista nevadí?
Že p.Klaus i jeho manželka mohly studovat na západě to nevadí,včetně financování jejich pobytu.Ani na jednoho není k nahlédnutí žádný záznam
o vedení svazku STB ??? Pro mladčí občany Oba byly zaměstnáni v úřadě, který byl vede ÚV KSČ -
-
presne tak ... vsichni politici, co jsou tam, je jen banda prevlecenych komunistu, kteri skoro 25 zneuzivali nasi duvery, a to co predvedli je trestuhodne ... *16* *16* *16*
-
-
No je to spíš tak, že to jsou lidé ambiciozní, kteří jsou přesvědčeni o svých kvalitách a neomylnosti.. Určitý druh deviace. Tak za každé doby lezou nahoru s malými výkyvy. Někdy někoho udáte, někdy vstoupíte do správné strany. Jindy spolu upečete dobrý kšeft....
-
-
-
Omlouvám se, chtěla jsem napsat "konverzovat slovensky"
-
Pane Babiš každá politická strana by měla mýt svůj politický program. Máte jej? Jestli že ne možná, že bych se Vám hodil. Lidé přece musí vědět oč Vám kráčí.
-
Zdravim Vas pan inzinier *1* pisem Vam z Vasho rodneho mesta a ako vedecky pracovnik ponukam participaciu na zaujimavych vyskumnych projektoch s moznostou priamej a rychlej aplikacie vo Vasom Agroferte. Ak sam nemate na to cas prosim odovzdajte moj kontakt niektoremu z Vasich kolegov zameranych na ochranu kulturnych plodin proti hubovym skodcom. Zdravi zam_m@hotmail.com
-
-
nežebrej tady a koukej makat bído !
-
-
Tak se dívám že darebáky střídá lotr nejvyšší kategorie, jasnej estébák!!!!Komunistická sv.ně!!!
-
A ať se ten s..č přestane navážet do Kalouska!!! Sice není ideální, ale je aspoň Čech! To si necháme od zasranýho Slováka diktovat podmínky? A další slovenská d...a je na Magistrátu? Kdy to jako skončí?!?! Myslela jsem, že už v 1993!!!!!!
-
-
Po přečtení vašich nechutných příspěvků si slušný člověk musí akorát odplivnout!
-
-
No to snad dělaly zapálené soudružky?
-
-
Netuším, co dělaly zapálené soudružky, ale je mi celkem jasné, co dokážou Kalouskovo přisprostlé, fanatické propagátorky. Vypadá to ale spíš na jednu tetu v několika přestrojeních.
-
-
Martino ty budeš kund@ non plus ultra.Bačové na tebe čekají blbko
-
-
Už to nehul...........
-
Ty jelito z nemanic,ty inteligenci nemáš určitě.Inteligent vypadá jinak a netláchá na přihlouplých diskuzích a jde si po svém.Ty spíš budeš zamindrákovaná frigidní kund@ které slovo inteligence vysvětlila Jituna od sousedů..Takový mám nejradši..Hezký den bude,až se blbům rozsvití v makovici..
-
Pozoruji, že vaše sprosťárny nám pěkně nabírají na obrátkách, naštěstí mne urazí pouze inteligent. Jenom se prosím vás nezalkněte, každého, i kyž hloupého voliče by byla škoda. Pěkný den.
-
Oprava:neví
-
Miluju uhlazený morální kecy od někoho,kdo se tu sám pouští do diskuze a kdo přitom ani nevý jak se věci mají.Kdyby blbost nadnášela tak Martinka se vznáší jako holubička..
-
-
-
-
-
Ano brzy budeme posílat kontrolní hlášení soudruhovi Burešovi kolik jsme vypili piv.....a o čem jsme u nich mluvili.Ale co ve státě,kde i komunisté nejsou mimo zákon.V.
-
-
Konečně je tu ta nejlepší vláda jaká jen může být. *4* *14*
-
-
Jako tou nejlepší vládou myslíte Babiše!?,no to asi těžko!,hm,idioti směju se na vás!
-
-
Myslíte Adolfa a Klementa?Vy vole!
-
-
-
Ti nchytráci co Andreje pomlouváte, jste fakt ubožáci. *1*
-
-
A ty jsi dementt který by mu ho hulil, až by se mu z uší kouřilo!
-
-
že ty budeš hullibrk z gauče kde si vychutnáváš Bráník z plastu a libuješ si v tom, jak krásně Bureš všem zavařil? Ale ty vemeno, ty z toho budeš mít jen vzpomínku na koblihu a v kapse stále stejné howno! Ty hňupé..
-
-