-
Rusko se s Ukrajinou dohodlo na dočasném příměří v Záporoží. Hrozí druhá Fukušima -
,,Tady si nikdo ničeho nic už vubec neváží, vyčistit tu špínu ve vysoké
politice ve vládě dnes nejde, naopak se musíme podřizovat špatným
zákonum a hrbit se před jejich špatnými pravidli a před jejich špatnými
zákony a před jejich špatným systémem bohužel mi! Kdo tomu vzdoruje ve
společnosti dnes neobstojí, ten bude vždy pro společnost bohužel vždy
vysoce nepohodlný a nepotřebný! Tak to je a tak to vždy bude! Zdravím tu
Andreje Babiše v Praze a ted jdu zkusit spát!" MD. -
,,Tady si nikdo ničeho nic už vubec neváží, vyčistit tu špínu ve vysoké politice ve vládě dnes nejde, naopak se musíme podřizovat špatným zákonum a hrbit se před jejich špatnými pravidli a před jejich špatnými zákony a před jejich špatným systémem bohužel mi! Kdo tomu vzdoruje e společnosti dnes neobstojí, ten bude vždy pro společnost bohužel vždy vysoce nepohodlný a nepotřebný! Tak to je a tak to vždy bude! Zdravím tu Andreje Babiše v Praze a ted jdu zkusit spát!" MD.
-
,,To vídí každý jak to tady v tom českém
státě všude hnije rozkrádáním státu a uplatky, a českou korupcí a českou
zkorumpovaností! Je to zkurwená zem!, za kterou už dnes nikomu nestojí
ani bojovat, tady to všude jen hluboce hnije a jen nejvíce hnije a
nejvíce vždy ve vysoké politice ve vládě, tam se slušný a poctivý člověk
nikdy nedostane, tak je to lobbingem systémově dnes celé nastavený, ale
podřizovat se a hrbit se, hrbit svou páteř před špatnými zákony máme a
musíme vždy bez rozdílu dnes všichni přivírat nad tím vším stále jen oči!." MD.
-
,,To vídí každý jak to tady v tom českém státě všude hnije rozkrádáním státu a uplatky, a českou korupcí a českou zkorumpovaností! Je to zkurwená zem!, za kterou už dnes nikomu nestojí ani bojovat, tady to všude jen hluboce hnije a jen nejvíce hnije a nejvíce vždy ve vysoké politice ve vládě, tam se slušný a poctivý člověk nikdy nedostane, tak je to lobbingem systémově dnes celé nastavený, ale podřizovat a hrbit se, hrbit svou páteř před špatnými zákony máme a musíme vždy bez rozdílu všichni přivírat nad tím vším jen oči!." MD.
-
,,Tady v té zemi to je vše tak nenávratně vše rozkradené a zkorumpované že dnes nechápu české vlastence že jim to ještě za to dnes vubec stojí obětovat svuj život a umírat za tak zkurwenou zem!" :-(
-
Polské stíhačky opět ve vzduchu. Rusko
provokovalo poblíž Británie, tzn. ,,jinými slovy mezinárodní válečný
konflikt Ruska s NATO se skutečně konečně pomalu dnes blíží. Hurrrá!!! Všichni s Tomášem Ortelem v čele českého odboje vzhuru do boje za českou vlast která nám sama dala velké howno." :-) MD
-
Polské stíhačky opět ve vzduchu. Rusko provokovalo poblíž Británie, tzn. ,,jinými slovy mezinárodní válečný konflikt Ruska s NATO se skutečně pomalu dnes blíží." MD
-
,,Mrzí mě moc, je mě moc líto že štědrý den nemužu už strávit s Dari." MD.
-
,,Omlouvám se za své nevhodné žertování nebylo to vubec vtipný, bylo to podpruměrný vtipkování a velice i primitivní, mám ted v RIAPSu velké problémy a beru to vše samozřejmě dnes vážně. Vytrpěl jsem si ve skutečnosti s tím vším pěkné psychické trauma a těžké psychické problémy! Nevím, nepamatuji se zda moje matka na rakovinu plic už nezemřela předčasně neštastně v zimě ve 41. letech, nikdy na to v životě dnes nezapomenu! Měla hluboce sama neštastný život i hluboce neštastnou smrt! Neumírala už s pocitem lehka u srdce, měla před smrtí se svým umíráním
velice velké a velice neštastné největší své osobní výčitky svědomí! -
Byl bych skutečně moc rád a byl bych osobně dnes štastný kdyby mě přála
před neštastnou smrtí abych se jednou v životě ze schizofrenie sám
uzdravil. Je to pro mě dnes tak trochu jako dnes i pro Campina v officiálním hudebním klipu německých DIE TOTEN HOSEN! k jeho písni "Nur Zu Besuch", na štědrý den si ho hudebně nesmírně rád připomenu. Ten kdo skutečně miluje odpouští!". Martin Dyntar.