-
Tady jsem to psal hodně ve spěchu, dezorganizovaně a na psaní už jsem se
moc nesoustředil. Pěkný balast a slovní salát jsem tu nechal, k čemu už
se nikdy tady stejně nevracím. -
Právě jsem četl text ke skvělé písni "Niemals Einer Meinung Sein" (nepřesně "Nikdy Spolu Nesouhlaste") od Die Toten Hosen, tu písen miluji, je z alba "Kauf Mich!" a je přesně nejlíp o tom jak se dobré přátelství nikdy neobejde bez každodenních hádek a jak je těžké k sobě najít cestu a lásku, jak jsou vztahy složitý, ale musíme si odpouštět, ta písen je o přátelství, o tom že né vždy si rozumíme, ale musíme si umět dokázat odpouštět a nemlčet, ale raději se dohadovat a hledat k sobě cestu. Skvělá písen, skvělý album "Kauf Mich!" z let 1993.
-
To jaký to je pocit pro Andrease Fregeho (,,Campino") být skutečně plně autenticky a upřímně věrohodně sám sebou před kamerou v mysteriozním v Bergmanovském v koprodukčním road-movie "Palermo Shooting" ("Přestřelka v Palermo", 2008), nic před filmovým divákem nehrát, nijak už nemanipulovat filmovým divákem, nemanipulovat s jeho city je dnes vzácné, pro Wima Wenderse a jeho filmy tolik typické - tj. neovládat násilně jeho hluboké city, nechat je spontánně pomalu před filmovým divákem skutečně postupně nenásilně plynout. Největší herecká role a největší životní herecká příležitost pro Campina, znamenitý film s vyjímečným kameramanem s Franzem Lustigem. Miluji srdečně ten film. Právě kameraman Franz Lustig patří dnes k naprosté špičce nejlepších evropských kameramanu proslavených ve světě. Nepopsatelný krásný zážitek mám z toho filmu zase a znovu, pořád mě to stále divácky něco přitom opakovaně dává, především mé krásné očistné slzy z milostné zápletky, z milostné romance, přestože to není vubec romantický film, je o něčem mnohem více. Snad vám napoví divácky mnohem více krásná alegorická "Sedmá Pečet" od Ingmara Bergmana také ukrytá skvěle v jinotajích, v metaforách. Jeden z jeho nejlepších filmu Ingmara Bergmana. A pak není jediným komu je snímek "Palermo Shooting" vlastně věnován. Wim Wenders se v něm srdečně vyznal především právě Ingmaru Bergmanovy. ( Protože to nemužu už veřejně sdílet na FB -- svuj FB učet mám ted raději zablokovaný, nedostanu se do něj, napsal jsem to právě sem také od mého srdce myšlenky co ve mě dlouho převládaly a bouřily..) (Lubo Kostiviare, nevím asi to tu čteš, byl by jsi asi jediný. Nepoužívám ted FB z mnoha dobrých duvodu Lubo, někdo s ním totiž Lubo neoprávněně nakládal a manipuloval bez mého vědomí bohužel a snad naštěstí v něm trochu mírně tam někdo předělal mé jinak skvělé a pro mě tolik duležité dlouhé komentáře ke všem hudebním videoklipum německých Die Toten Hosen, i k ruským Nautilus Pompilius jako je písen "Progulka Po Vodě", k Ukrajinským Veremiy i k rusovy Igorovy Talkovy.) MARTIN DYNTAR..
-
Dobrý zpěvák i vyjímečně nadaný textař, Melancholik, stejně jako já narozený ve stejném znamení, snad jen s hraniční s bipolární afektivní poruchou osobnosti, užíval tvrdé drogy, Kokain apod., má tak posílený (zvýšený) emoční stresový práh, je skutečně hodně odolný vuči emočnímu stresu, to na něm osobně nejvíce obdivuji! Druhá věc je že na noze má vytetovaný křestanský mučednický kříž s trnovou korunou!, evidentně nesmírně rád osobně trpí za druhé a pro druhé ve svém životě! Stejně jako já má sám vlice osobně komplikovaný vztah ke křestanské víře, k Bohu! Campino je dobrý člověk, je vznětlivý, je výbušný, přesto dokáže být právě i navzdory tomu hodně empatický, laskavý a hluboce chápaví! Vubec Ty nejlepší alba a Ty nejlepší písně Die Toten Hosen pocházejí z let 1993 až 2O12, vubec nejlepší alba Die Toten Hosen jsou zejména "Kauf Mich!" (1993), "Opium Furs Volk" (1996) a především "Auswartsspiel" (2002), a snad i "Unsterblich" (1999) a "Zurruck Zum Gluck" (2004), není lepších alb! Snad nejlepší žívák je právě v jejich akustickém podání z Vídenského divadla z roku 2005! Ty nejlepší, ty nejupřímnější a ty nejprocítěnější, ty nejpřínosnější písně Die Toten Hosen s vubec nejlepším s nejmelancholičtějším textem jejich písní jsou vždy z let 1993 až 2012!, jsou to zejména právě zcela objektivně "Nur Zu Besuch", "Alles ist Eins", "Was Zahlt", "Urlaubssgruse", "Fallen", "Altes Fieber", "Deutsch in Willkomen", "Europa", "Niemals Einer Meinung Sein", "Am Ende", "Ich Bin Die Sehnsucht In Dir", "Alles Wird Voruburgehen", "Wofur Man Lebt" a "Tauschen Gegen Dich" a vyjímečně i pak "Kamikaze" a "Schwere-los".. Pro mě osobně už navždy zustane tím nejlepším albem Die Toten Hosen právě "Auswartsspiel" (2002), srdeční záležitostí jsou pro mě pak právě písně "Was Zahlt", "Alles Wird Voruburgehen", "Altes Fieber", "Deutsch in Willkomen" a "Tauschen Gegen Dich".. (věnováno mému slovenskému příteli fan do Hosen Lubo Kostiviarovy!! Lubo tohle je věnováno především tobě!! I všem co právě v hudební tvorbě, právě v textech písních a v albech Die Toten Hosen ještě nemají uplně své jasno, snad se to ted díky mému komentáři doufám konečně už navždy změní! Nepřál bych si nic více!! MARTIN DYNTAR, Rychnov nad Kněžnou)
-
,,Lidé se zelenýma očima trestají každé lidské bezpráví a každou lidskou
nespravedlnost ve společnosti vždy sami rádi už nelítostně a velice už
nemylosrdně vždy tvrdě! Mám hluboce dobré a laskavé srdce, ale
bezpáteřní české swině, kterých je dnes ve společnosti vždy dost ve
společnosti nikdy nepřehlížím!" MD. -
Ufff to by myslím stačilo!, už jsem tu unavený a vyčerpaný a né vubec
nejdu spát, nebojte!, jdu ted za liškama na web honit, promasturbovat se
tu z hluboké a z těžké sociální deprese zpět k osobní radosti ke štěstí
i k spokojenosti, nebojte lišek je tam dost, všechno zvládnu, jen jedno
po druhém! Nespěchat, děkuji! Martin Dyntar -
Rammstein - Mein Teil (Official 4K Video),, ("U-Bhf Deutsche Oper"), obraz agresivního sadismu a obraz agresivního sadisty Tilla Lindemanna a jeho duševní patologie u Parafilie, kdy člověk rád ubližuje a potřebuje vidět druhé lidi vždy hluboce psychicky, duševně trpět, vždy co nejvíce psychicky, duševně trpět, je v tom všem dnes i obraz hluboké sociální patologie, nebudu raději nijak komentovat na motivu které šokující a otřesné skutečné události, která se odehrálaprávě v Německu dnes samotná písen "Mein Teil" je, ukazuje i hlubokou sociální patologii, ale Till Lindemann je agresivní sadista, který miluje a obdivuje vždy jen sám sebe a partnerského i mezilidského vztahu ve společnosti dnes bez ubližování a bez ponižování sebe i druhých lidí a jejich lidské dustojnosti právě už bez svých sado-masochistických svých preferencí právě sado-masochismu a obliby BDSM komunity ve společnosti už dnes není už přirozené autority v mezilidském a v partnerském vztahu dnes už nijak vubec osobně schopný, obraz ateismu u Parafilie a obraz ateisty a Parafilika, který rád sadisticky ubližuje a rád sadisticky ubližovat ve společnosti vždy bohužel bude. Vizuálně geniální a vizuálně vysoce podmanivý, sugestivní hudební video klip k písni "Mein Teil" německých RAMMSTEIN! - člověk který narcisticky samolibě uznává a miluje vždy jen sám sebe a druhé lidi dnes už nikdy v ničem nelituje, člověk bez srdce a člověk bez lítosti, který druhé lidi dnes nelituje." Martin Dyntar.
-
,, no jo prostě nevím proč je v kolonce komentáře občas rozházený text, už proto je tu bohužel stejný komentář pak bohužel vícekrát." MD.
-
To nejlepší dnes z hudebního mainstreamu,
co občas ještě hudebně toleruji i já, několik málo pro hudební
mainstream dnes nejlepších i vzácných písní, nesmrtelných největších
hudebních hitu, i z muzikantského hlediska vysoce i dnes profesionálně
hudebně dnes dobře odvedených, zpracovaných, absolutní mainstreamově
dnes hudebně i nejlepší hudební žebříček písní do tzv. mainstream TOP 30!: 1. němečtí Scorpions s písní "Wind of Change", 2. američtí Jon Bon
Jovi s písní "Its My Life", 3, britský Sting s písní "Desert Rose", 4.
americká Metallika s písní "Unforgiven" a také "Nothing All Matters", 5.
briský bluesrockový hudební interpret Chris Rea s písní "The Road To
Hell" a také "The Blue Cafe", 6. americký hudební interpret Jason Collet
s písní "We All Lose One Another" (k hudebnímu OST "Palermo Shooting" 2008 německého režiséra Wima Wenderse, hudební soundtrack k
mysterioznímu road-movie "Palermo Shooting" německého režiséra Wima
Wenderse z roku 2008), 7. irský hudební interpret Glen Hansard s písní
"Finally", a s vizuálně i dnes nejlíp podmanivým hudebním videoklipem k u
irčana Glena Hansarda dnes novější hudební písní, u které si její
přesný hudební název ted bohužel už osobně nevzpomenu, ale ke konci
hudebního klipu právě k té písni je uveden nápis "A Myles O'Reily
Picture" a pozn. Glen Hansard se prochází ulicemi a dá v hudebním klipu
nahlédnout do i tzv. arteterapie nějaké malířky a ke konci hudebního
klipu pak i do zákulisí svých hudebních živých vystoupení, svých živých
hudebních koncertu, 8. irský U2 s písní "Walk On", "Beautiful Day" i
"Stay" ("Faraway, So Close", pozn. vizuálně dnes podmanivý hudební video
klip k písni je v režii právě Wima Wenderse.) a také s písní "Ground
Beneath Her Feet" (v samotné režii právě němce Wima Wenderse, tu však nepočítám!, k hudebnímu OST 2000, k hudebnímu
soundtracku k filmu německého režiséra Wima Wenderse "Million Dollar
Hotel" z roku 2000.), 9. britský hudební Depeche Mode s písní
"Freelove", 10. americký hudební interpret Johnny Cash s písní "Hurt",
10. kanadský interpret Leonard Cohen s písní "Happenes To The Heart",
11. Chris Norman s písní "Midnight Lady", 12. americký Eagles s písní
"Hotel California", 13. slovenský hudební uskupení MC Erik a Barbara s
písní "Ked Prijde Láska", 14. český hudební interpret Michal Prokop s
písní "Zloději Času" a se svým Framus 5 i s písní "Snad Nám Naše Děti
Prominou", 15. britský interpreti Pink Floyd s písní "High Hopes", 16. britský hudební interpreti Portishead s písní "The Rip" (pozn. opět hudební OST "Palermo
Shooting" 2008 německého režiséra Wima Wenderse.) a už tu chýbí jen
americký hudební interpret 17. Bruce Springsteen i s písní "Streets of
Philadelphia", který se mě do hudebního žebříčku TOP30 naštěstí už vešel, 18. Todd Smallwood s písní "Streets of Thunder" (opět k hudebnímu OST k americkému akčnímu filmu "Rána Bez Milosti" z roku 1993, originální název filmu nevím) a také i s novější písní "American Hands" (obě 2 písně jsou k poslechu dnes dostupné dnes viz. i více právě na serveru You-Tube!, ale právě i obě 2 písně jsou vysoce profesionálně dnes hudebně skvělé a vyjímečné), přemýšlím i aha! více se tu možná ani do komentáře už nejspíše ani nevejde, tak ještě rádalespon i zmíním ruské Korol I Shut s jejích dnes skvělou písní "Kukla Kolduna" i "Prygnu So Skaly", pak i Nayk Borzov s jeho písní "Verhom na Zvezde", skupinu Bravo s jejich písní "Lyubov Ne Gorit", Gorod 312 s jejich písní "Vne Zoni Dostupa" a Smisllovie Gallyucinacii s jejich písní "3000 Zhvezdi" a nesmí i chybět ani protirežimní ruský folkař Igor Talkov s jeho písní "Chistie Prudi" a ruský Nautilus Pompilius s jejich písní "Progulki po Vodě", i mimo jiné dnes už 2 melodicky už právě nejkrásnější a nejlepší ruské populární písně všech dob - právě písně "Chistie Prudi" od Igora Talkova a "Progulki po Vodě" od ruských Nautilus Pompilius" - at tu také dnes Monopol (bohužel absolutní i nadvládu!) hudebně na Vše nemá dnes stále permanentně bohužel už jen angličtina, jen už angličtina a at i mají tzv. ruský komunisti a tzv. dnes i pro ruský "dezoláti" největší radost!, proto děkuji!, tedy i cca dohromady přibližně dnes TOP 30!, už asi mainstreamově dnes hudebně TOP 23!, nemám zdaleka vše přesně spočítané!, pozn. udělejte si svuj
mainstreamově hudební přehled a tzv. i hudební obrázek nejlíp dnes
sami, ale k těm výše tu i dnes uvedeným a tu i zmíněným písním dnes mohu
dodat jediné - absolutně dnes nejlepší hudební mainstream všech dob! a
myslím si i rozhodně správně že to vše k hodnocení i právě těchto písní
je dnes rozhodně i otázka právě i hudebního sluchu, alespon dnes právě i
částečného hudebního sluchu!, a možná i nejen právě částečného
hudebního sluchu! Právě Některé tyto dnes už hystoricky mainstreamové
hudební písně si dnes rád hudebně už poslechnu občas právě rád dnes už
osobně i já. Volnomyšlenkář a Levicový humanista Martin Dyntar.
-
"Dnes Žádná skutečná láska, ani duvěra ani tolerantní přijetí, dnes ani žádný respekt a ani uznání! Typický největší dnes swině Český!""Žádná láska, ani duvěra, ani tolerantní přijetí, netolerance, ani respekt a uznání! Žádný respekt a žádné uznání!" "Typický Swině Český!" "Volnomyšlenkář a levicový občanský aktivista a občansky dnes levicový humanista!" ,,Pohádal jsem se se svým otcem, s tou zkurvenou permanentně stále jen připosranou a zbabělou tupou katolickou ovcí a Kristýna chce stejně odejít pryč z CHB a stejně odchází pryč z CHB, jste paní Mačková stejně asi také bezpáteřní a soudem poplacená, uplacená a zkorumpovaná, jen permanentně ráda poslušně a podřízeně držíte hubu a krok aby jste sama neměla problémy a sama nepřišla o práci, a sama nejlíp vidíte jak soudní znalecké posudky jsou dnes rozdílné a pofidérní, co soudní znalec to vždy jiný znalecký posudek, a jak špatně probýhá dnes práce soudu, mužete o tom také mlčet at nepřijdete sama o práci, a psychiatrička (...) o mnoha věcech raději permanentně ráda mlčí a drží permanentně stále hubu o nejednom už soudním justičním omylu o protiprávně i dnes nařízeném občansky i nespravedlivém (...), není to etické ani správné, takové jsou vaše autority, takové jsou vaše pravidla, tyranské, despotické, nehumánní, v rámci kterých jste sami vždy jen nečestný a bezpáteřní, permanentně stále vždy rádi podřízený, permanentně stále vždy bohužel občansky stále dnes jen připosraný a permanentně vždy bohužel občansky dnes zbabělý, vidím tu naši celou dnes zkurvenou českou povahu jaká je, že jsme všichni pracovitý, ale stejně dnes největší swině, že jsme všichni "Pracovitý, ale stejně swině!", říkají to o nás rádi vždy i němci, chce to v České Republice a v české společnosti dnes vždy tvrdé sado-masochistické BDSM praktiky jak kriticky vždy mnohem líp a kriticky vždy i nejlíp osobně dnes přehodnotit samotné autority, samotná pravidla dnes ve společnosti, v rámci kterých jsme jen podřízený, jen poslušný, vždy už dnes připosraný, zbabělý, bezpáteřní a nečestný a chce to dnes více obliby a více popularity německých RAMMSTEIN! dnes ve společnosti, a vidíte paní Mačková jak je alespon upřímně dnes pro druhé lidi a pro samotné soudy vždy skutečně upřímně dnes snadné druhé lidi vždy umyslně poškodit a zdiskreditovat vždy už jen dnes právě nejvíce vždy kvuli samotné psychiatrické diagnoze jak je vždy snadné často společensky tyto lidi s duševním onemocněním dnes démonizovat a stigmatizovat i znevýhodnovat, i proti tomu se budu paní Mačková dnes už občansky aktivně dnes nejvíce bránit, nikdo to nebude mit sám u soudu snadné, i to a snaha i právě o to umyslně druhé lidi poškodit a zdiskreditovat často už jen kvuli psychiatrické diagnoze vždy samotné muže být dnes také trestný čin, uvědomte si to už osobně dnes sama celé mnohem lépe jak je dnes snadné vysoce nepohodlným a společensky nepotřebným vždy lidem dnes jen soudně vždy nejlíp jim zavřít hubu už téměř dnes už za kdeco vždy dnes ochrannou ustavní lečbou, DR. psychiatrička (...) mě na to sama dnes ráda upozornovala, a svými slovy k tomu dnes i rád dodávám že právě o to společnosti dnes vždy už nejvíce jde aby se tyto lidé ve svém hluboce lidském i občanském dnes bezpráví proti celému i špatnému systému dnes raději už sami nijak neozývaly, město ani společnost je dnes nikde nechce a nepotřebuje, jsou sami nepotřebnými a sami dnes nepotřebným odpadem vždy pro město i pro společnost, žijeme už bohužel dnes sami všichni ve společnosti ve které dnes nikdo téměř už nikomu dnes bohužel sám nepřeje vubec nic dobrého a ve které si dnes už lidé, alepon většina lidí, vždy ubližují druhým lidem sami dnes rádi a chtějí je také rádi vždy vidět vždy co nejvíce psychicky i duševně dnes také co nejvíce trpět často i pro tu všechnu už dnes největší společenskou lhostejnost a největší dnes společenskou bezohlednost, největší dnes společenskou aroganci, osobní vždy největší lhostejnost a samotnou i netoleranci dnes vždy ve společnosti. Mám hluboce dobré srdce, jsem altruista a volnomyšlenkář a také dnes levicový občanský aktivista a levicový humanista, který už nejlíp vládne psaným slovem a vše myslí vždy upřímně, čestně a vážně, mám svou cestu i své hodnoty, své přesvědčení, svuj aktivní levicový dnes aktivní občanský postoj k mnoha věcem dnes ve společnosti, své vyšší principy, jak se dnes proti celému špatnému systému a proti společnosti dnes nejlíp vymezit, vyčlenit a proti samotnému lidskému i občanskému bezpráví dnes vždy sám nejlíp ve společnosti už bránit. Žijeme bohužel dnes ve společnosti ve které se po dobrém dnes nezmění bohužel nikdy nic k dobrému, nikdy nic k lepšímu a ve které si dnes vždy po dobrém hluboko vždy do svědomí dnes po dobrém nikdo u sebe už bohužel dnes nesáhne." Volnomyšlenkář a levicový občanský aktivista a občansky dnes levicový humanista Martin Dyntar.