Přejít na výpis diskuzí

Dara Rolins

OSOBNOST 31.12.2006 
467 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • nik011

vsechno nej!

vsechno nejlepci!
  • Dara Rolins

Milá Dari
    Přání k narozeninám a hodně štěstí,zdraví. *4*
  • charmedka-jana

DARA

mno....podle mě je Dara v pohode ale mam v porote radsi Martu a i Haberu
  • Nejlepší zpěvačka...

Dara je nejlepší zpěvačka na světě!!! *14*
  • fAnInKa

jÁ MáM DoTaZ???Má mIrO ŠMAjDa eMaIl???A vY??? *1* *3*
  • dakujem

dakujem za vase vzkazy dakeujem velmi pekne ze ste moji velci fanusci dakujem za potporu dakujem kdyby ste na mna meli jakykoliv dotaz ptejte sa sem vam plne k dizpozici
    • petka98

Re: dakujem

dara rolins je proste bozi miluju ji je proste super
      *14*
    • klodyka

Re: dakujem

delej si legraci jinde !!! *13*
      • charmedka-jana

Re: Re: dakujem

souhlasim s klodykou :-)
  • Prosbička

Zdravím.Mám přání,nevíte někdo kde by se dalo stáhnout nebo zda by mi někdo neposlal písničku Anjelik moj,ale jen hudbu bez zpívání.Děkuji za odpovědi *3* *4*
  • medousssek

good:-)

v superstar je celkem dobrá, ale já mám raději Martu Jandovu:-)
    • charmedka-jana

Re: good:-)

přesně....
  • Dara

Ahoj, Daru jsem nikdy neměla moc ráda, ale s odstupem času ji mám čím dal raději.
    Je v pohodě, je pěkná, sympatická, chytrá a myslím, že je i ta klasická modní ikona Česka. Cokoliv si na sebe obleče, to jí sluší! Má vkus.Prostě je v pohodě...
  • dara

Myslim si ,že člověk je takovej , jakej je a co mu pánbůh nadělil.Jestliže se někomu líbí či nelibí Darinka, je to jeho věc ale nelibí se mi diskuze o ní jestli je umělá nebo ne.Pokud někdo má penez dost , a chce si zlepsit svoje tělo za své peníze, tak at to udělá a my ostatní o tom člověku nediskutujme, jako kdyby to bylo něco hroznýho. Ona taky nikomu neřiká , že ty nebo ty a nebo ty jsi hezkej , nebo ošklivej atd. Chci vam rict jednu věc. Podivej te se sami do zrcadla a premyslej te o tom , jak vypadáte a pak pomlouvej te druhý.Jestli Dara zpívat umí nebo ne, to musí posoudit její fanoušci *3* .Ale myslim si , že určitě nějaký má, jako každej jinej zpěvák *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit