Přejít na výpis diskuzí

Dara Rolins

OSOBNOST 31.12.2006 
467 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Darinka

ahojky Daro.
    Poslouchám tě už od 9.let a jsem stejný rocník jako ty a musím říct,že me ta tvoje kariera drží opravdu už dlouho.
    Mám veškeré tvé nahrávky,spoustu fotek,protože jsem byl členem dvou fanklubů a taky mám spoustu fotek a materiálu o tobě,ale chybí mi jeden film a hrozně moc ho sháním.Jmenuje se zázračný autobus a pokud by byla možnost ho sehnat,dal bych za něj cokoliv.Jinak se známe i osobně,ale asi si mezi tolikati fanoušky nevzpomeneš na Milana Králíka z Brna.Zatím se měj a zůstaň sama sebou.
  • hurvinkovamorticie9

😍😇 dejte ji pokoj svatéj . nechte jů díchat  a neurážet jů Daru Rons hej😇☺☻☺♥/`╩♥♥♥

• sháním film

Ahoj lidičky,nemá náhodou někdo film zázračný autobus ve kterém hrála Darinka Rolincová? Nemohu ho nikde sehnat a pokud by ho někdo měl,tak ho vyměním za cokoliv co se týká Dary,nebo za něco jiného-popřípadě zaplatím.Mám veškeré nahrávky co kdy vydala,hromadu plakátů,fotek s podpisem a spoustu dalších věcí jako třeba film Takmer ružový příbeh a podobně.Předem děkuji a kdyžtak pište na email. Rabbit7777777@seznam.cz
  • vianocna pesnicka

ahoj darinka alebo ktokolvek, kto mi bude vediet pomoct. nikde neviem zohnat jednu pesnicku, ktoru sme si doma pustali kazde vianoce. zacinala: raz za rok sa nase mesto zmeni.... ref: vtedy su vianoce, vianoce, vianoce a cely svet sa zrazu stastim, stastim ligoce.
    netusim, ako sa vola, ale velmi by som ju chcela zohnat. my sme ju totiz mali iba na platni a ked som pozerala diskografiu, tak ju tam tiez nikde nevidim.
    ak mi s tym vie niekto pomoct, tak mu uz teraz dakujem
    • Re: vianocna pesnicka

poslite mi svoju emailovu adresu a piesen Vam poslem.
  • Dara,prajem všetko dobré s Rytmusom aby vám to vyšlo atď ... *3* *4*
  • Je cool mam ji mac rada i když jsem holka jsem jeji nej fanynka je prostě cool
  • Ahoj,Dara prajem všetko dobré s Rytmusom atď pápá :) *4*
  • Ahoj,Dara je dobrá *14*.Chtěla jsem o tobě psát referát ale kámoška mi ho obsadila tak že teď píšu o "Ewa Farná" tak že smůla *13* *10* .TAK AHOJ.
    • To jsi ale jen vyměnila skutečnou celebritu za jinou skutečnou celebritu? co studuješ?
  • Škoda že jsem nikdy nenapíše
  • Ahoj mě by zajímalo jestli je dara romka někde jsem to slyšela ale neřekla bych to do ní tak jestli my to můžete nějak potvrdit díkk

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit