-
lol
jedine co ma dobre jsou rapy -
Máš naprostou pravdu je nádhernej.Jestli chceš napiš mi na mail Shadynka@atlas.cz a já ti pošlu fotky z internetu který se jen tak nevydí.Tohle platí pro všechny
-
Emousek to je strasne sexy corinek,kterej navic dela skvelou hudbu,a to co obdivuju fakt dost je,ze i presto,ze nemel rodinny zazemi se vzchopil a je tim,cim je!A spousta holek,ktera napsala ze je nadhernej atd.atd. Ma URCITE PRAVDU!je KLAAAAAAAASNEEEEEEJ!
-
Je jedno že neví kde jsou Čechy ale může se spolehnout že tu je dost lidí kteří ho zbožňujou.Jo tak jak vypadá ten tvůj život???
-
Eminem
Ahoj Marshale jak se máš,Určitě skvěle co?Přeju ti hodně úspěchů a dalších skvělých písniček a klipů.Tak se měj suprově a Ahoj. -
MVM
Eminem je člověk ,kterej ví,co od života chce.Dokázal projít peklem,který si málokdo umí představit a dostal se přes to a za to si ho vážim.Ukázal mi,že se nemusím podat osudu,ale můžu ho změnit. -
EMINEM JE NEJLEPŠÍ!!!!NEJHEZČÍ!!!!A DOST HRUBEJ!!!!
-
On je prí až na Rap strašně mylej.Hraje ze sousedama basket,svojí dceři koupil k 10 narozeninám skákací hrad a složil jí písničku.No vypadá to že je to dokonalej chlapík.Hned bych ho brala:.)Miluju ho!
-
Tak si říkám že poslední dobou ulítávám na blonďácích.
-
EMINEM
Jsi fakt sexy kus