-
všechno nej Eme přeju ti spoustu peněz zdravíí a hodne novych songuu homie *13* *1*
-
Pro Eminema
Eminem je ten nejlepší človíček na celé planetě!!! Je to nejlepší raper a největší borec!!! Miluju jeho písničky a zaujala mě písnička z novýho alba Encore - Mockingbird ... Eme ať ti to dlouho vydrží jsi nej. ! Miluju tě! -
Eminem
Ze skoncil ? Super, vyborne, parada. Pojdem sa ozrat od radosti, ze skoncil s hudbou. Aspon nebude robit ziadne dalsie albumy, a bude od neho pokoj -
-
Re: Eminem
Ehmmmmmmm...Do konce roku vydává nové CD takže asi nic no...Ty oslavy budeš muset asi zrušit...A mě to vážně nesere *3* -
Re: Eminem
Eminem je největší týpek.Lepší rapper než 2Pac(2Pac byl dobrej),ale Eminem je o dost lepší.EMINEM 4EVER *4* *4*
-
-
....
eminem no upa nejlepsi proste bestovej... king sveta woe miluju ho *14* *14* *14* -
miluju jeho písničky a je to ten nej zpěvák a raper co sem slyšela a viděla!!!tak hodně štěstí a at ti to dloooooooooooooooooooooouho vyrží!!!!!!!!!!!!!!!!!!pa pa a přijed někdy do čr budem se těšit pa
-
sbirka
Ahoj! prodam sbirku Eminema. LINDAOLIVOVA@seznam.cz -
xD
Eminem je nejviiiits co muze bejt xD bozi pisnicky...bozi preklady...ploste vsechno xD a obdivuju ho v tom ze si ty texty dokaze zapamatovat...kdyz tam skoro nits neopakuje *14* lavuju upa moots -
Eminem v T-music
Hlasujte pro Eminema a Beatiful v T-music chart!!! -
EMINEM
Lidi, vy fakt nejste normální. Furt sem píšete, jak někde na stránkách v brava a tady v diskuzích píšou TŘINÁCTILETÝ KRÁVY, že milujou Justina Biebera, jo? No a teď když si čtu ty vaše komentáře, tak musím říct, že jste fakt mimo, protože vy zase píšete "EMINEM JE NEJLEPŠÍ" "MILUJU EMINEMA" "NA EMINEMA NIKDO NEMÁ" "ZBOŽŇUJU EMINEMA" atd. No hele, nevidíte v tom nějakou podobnost? Takže já můžu napsat, že sem zase píšou patnáctiletý krávy a patnáctiletí volové píšou jak zbožňujou eminema. Nic ve zlym. *3* -
-
Mas pravdu je to blb
-
Re: EMINEM
A ty si jako co???Nwm,kohos myslela,ae tk...A co si ty jako??No tak píšou,že se jim EM líbí.noa??Jesli ti to nějak vadí,tk sem nemusíš vbc nic psat.Hmm,za prvé mě není 15 a za druhé,kolik je tobě,noo?Nestarej se o druhý!!S tím J.B. je pravda,že je magor..Laskavě si to nech,jo a neplet se do drhých!!
-
-
Mě jako teploušek nepřipadá páč on teplouše prej nesnáší.......Podle mě chce přitáhnout více fanynek vystrkováním zadku!!!:.)