Přejít na výpis diskuzí

Ewa Farna

OSOBNOST 31.12.2006 
1660 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ....

Ale blablabla...Ty kecy uz nemuzu poslouchat,ze je tag sůůůper!!!!Dyt má hlas jako kazda 13ti letá holka!!!!Je dobrá,ale kdyby se stala moje sestrenka,které je 13 zpěvačkou tag je stejná jak ewa mozna lepsi...Nic proti,ale nedelejte z ní suprovou zzpěvačku..Jeste nic nedokazala a ta pisnicka taky nebyla super...A newim jak ji muzou sroznávat s Avril Lavigne....Dyt nevypadá jako rockerka...
  • Ježiš jak může mít profil na osobnostech?? Vždyť je to jen malá hvězdička která ještě nic nedokázala! *16*
  • Twe to ji je fakt 13??? *3* Twe tak to cumim!!!
  • Jo..

...trošku je to stříklé Langerovou i tá předsevzetí,ale držím palec.... *3*
  • hm

No nevím připadá mi že má hlas jako každá 2 holka,ale kdoví možná až bude straší tak to bude lepší
  • Ewa Farna

Super stránka o super zpěvačce - www.ewa.xf.cz *1* NOVÉ FOTKY, WALLPAPERY AP.
  • Ewa

Je supr !!!!!;;;;; *3*
  • Klobouk dolu...

Ahoj Ewi, musim ti rici, ze kdyz jsem slysel poprve pisen v radiu, nevim, jak se presne jmenuje-ale v textu je "noci bile jak z aksamitu..."-tak jsem byl velice prekvapen, protoze jsem podle hlasu vubec nepoznal, kdo to zpiva, a jednak se mi hrozne libil tvoje barva hlasu, presvedcivost, s jakou pokladas jednotliva slova, silny pocit prozitku za textem...a hudba skvele zahrana a napsana...no proste neco,co normalne v radiu neni slyset. Diky. Preji hodne uspechu a hlavne pokory, abys zustala stale stejna. Honza /bubenik z Prahy/
  • piko

hej lidi, ona je jako fakt z Třince? pyty odepište rychle a musí to byt na 100%!!!
  • *14*
  • Super

je fakt sqelá už se těším na její CD je ůžo *3* *3*
  • celkem ujde! na svůj věk má dobrej hlas!!
  • NEJ!!

Je to super zpěvačka!!!!!!!!!!! www.ewa-farna.wz.cz
  • Ewa je naděje

Milá Ewo!Jestliže si tuto zprávu jednou přečteš tak budu hrozně moc ráda.Začala jsem ti fandit jakmile ses objevila v časopise Bravo.Říkala jsem si konečně nějaká zpěvačka,která vypadá originálně a chová se tak.Když jsem tě však slyšela zpívat tak to byla teda bomba *3* Mě je taky 13 chodím zpívat do sboru ale tobě nesahám ani po malíček.Tvoje CD Měls mě vůbec rád jsem dostala k Vánocům neustále ho posluchám(bojím se aby šlo ještě pustit,protože ho mám v magneťáku fakt už asi po 100 *15*.Takže bych ti chtěla poděkovat mocinky *4* *3* *3*
  • EWA FARNÁ

Ewo,
    tvoje písničky jsou pěkné a doufám,že budeš pokračovat.Hodně jsi toho dokázala tak toho využij!!!! *1* *15* *4*
  • Ewa je super

Ewa je super zpěvačka kam se hrabe Langerova *4*
  • Asi ste se spletli

Nezdá se mi že by bylo FarnÁ ale mám takový pocit že to má být Ewa Farna *1* *15*
  • SUPER

SUPERRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR RRRRR.MOC SE MI LÍBÍ TVÁ PÍSEN (MĚLS MĚ VŮBEC RÁD) HODNĚ ŠTĚSTÍ,ZDRAVÍ A DALŠÍ PÍSNĚ.
    *1* *5* *14* *14* *3* *4*
  • "Pět minut"

Teď si užije svých pět minut slávy, ale za půl roku si nikdo na ni nevzpomene.
  • Super

nejhesci holcina co sem kdy videl mocik mocik moc..... rady bych ji poznal bliššš *14* *14*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit