-
Chudák ženská, neměla to v životě lehké *13* , ale to co zůstane je její krásný hlas a písničky. Odpočívej v pokoji Ivet! ✿❀❁
-
Iveta Bartošová
Pokud má někdo zájem z fanoušků přispět částkou na smuteční věnec piště do emailu fk@iveta.cz
Prosím o rychlé jednání. Děkuju Renáta
Štěpánka Součková Ráda přispěji....
1 květen v 23:34 · 2
.Sandra Kadlecová už se ví neco bližšího ohledně pohřbu???
1 květen v 23:37 · 1
Iveta Bartošová Abych to upresnil ne pro media , pro fanousky kteri maji pravo se rozloucit a Iveta si to jiste zaslouzi :-(
2 květen v 12:12 · 4
Ten poslední komentář psal on..celou dobu sledoval i tyhle stránky..proto se tam jednou objevila divná formulace,že Ivetina tvář je modřinou netknutá..to určitě vymyslel taky on.. -
Velká škoda Ivetky, ale bylo toho na ní moc novinári, bulvár a ješte ten hajzl Rychtár který jí týral. R.I.P Ivetko *9* *9* *9* *13* *13* *13*
-
je mi ji lito jako cloveka,sveho casu jsem ji mela rada i jako zpevacku,mam par polyvinylek,kazetu i CD.Snad nasla,i prestoze predcasne,svuj klid.
-
cela naše škola o tom mluvi to je snad horor* *9* MŮJ NÁZOR
-
Iveta vždy páchala sebevraždy,když byla bez chlapa.Tentokrát to bylo jiné.Tentokrát měla svého manžela se kterým byla dle jeho slov štastná.Štastní lidé ovšem nepáchají sebevraždu.Odpočívej v pokoji Iveto a dojdi svého klidu.
-
R.I.P Ivetko jsi výborná zpevacka
-
pokud si všimnete Iveta nenosí snubní prsten kdykoliv si všimnu na videu nebo na obrázku taky jste si toho všimli Rip Iveta
-
Zemrela velká pani zpevacka, která si smrt vubec nezaslouzila, odpocívej v pokoji. A ten hajzl Rychtár by se mel za to vsechno smazit v pekle!!!
-
Už je dokázáno,že Iveta psala Arturovi dopis na rozloučenou čtyři dny před smrtí.p.Rychář ho našel a nikomu ho neukázal.Až spáchala sebevraždu,tak p.Rychtář ten dopis hned ukázal,ale připsal tam datum.Už jen za tohle,že s tím nic nedělal,když věděl,že se něco děje.Měl ten dopis Ivetě ukázat a říct,co to znamená a promluvit si s ní...Dává vinu novinářům a ostatním,ale proč vždy Ivetě dával číst co se o ní zase píše?Tím ji deptal a psychicky ničil.Takový člověk patří do vězení.A s tím pohřbem,měl by nechat její rodinu,at´ ji mohou uložit v jejím rodišti,tam kde má hrob její rodina.Myslím si,že každý kdo zemře,má být pochován tam,kde se narodil.
-
-
Presne
-